7 poslovnih modela cipela iz aktualnih kolekcija

Iako će sniženja trajati još neko vrijeme, najboljih ulova već odavno nema. Ako ste u potrazi za idealnim poslovnim cipelama, najbolje je da ih ove zime ipak potražite u aktualnim kolekcijama. Danas smo izdvojili 7 modela koje će vrlo dobro pristajati na sve formalne kombinacije.

Ravne gležnjače s okruglom kopčom

Gležnjače pristaju na gotovo sve poslovne odjevne kombinacije. Za formalne prigode, odaberite gležnjače s nekim zanimljivim dodatkom, poput kopče te pazite da ne budu preglomazne. One u crnoj boji nosit ćete uz najrazličitije kombinacije i moći ćete ih vrlo dobro iskoristiti, no najbolje da odaberete one u tonovima u kojima je i odjeća iz vašeg ormara.

Karirane salonke od tekstila

Ove cipele s kitten heel potpeticom i cvijetom na ristu nisu za svaki dan, ali ni za svaku kombinaciju, no uspjet će podići i najmonotiniju (i najčešću) crnu kombinaciju. Visina potpetice je odlična za cjelodnevno nošenje bez boli i neugode te čini ove cipele vrlo elegantnima.

Baršunaste mokasinke s mašnom

Ako niste među ženama koje nose potpetice, ove baršunaste mokasinke s mašnom i potpeticom od svega 3,2 centimetra, bit će idealne za poslovne outfite s dozom profinjenosti.

Polučizmice u boji pudera

Tko kaže da ozbiljnije odjevne kombinacije uključuju samo crnu boju? Eleganciju možemo postići i drugim bojama, poput boje pudera. Polučizmice s fotografije imaju tanku petu visoku 8 centimetara i prilagodljivu elastičnu saru rebraste teksture.

Salonke sa kontrastnom mašnom

Mašne na salonkama su veliki hit ove sezone, pa ukoliko pratite trendove, sigurno ćete u ormaru imati barem jedan par. Peta ovih puderastih salonki iznosi 6,3 centimetra, a kontrastna mašna razbija monotoniju svake kombinacije.

Kožne mokasinke s perlicama

Mokasinke nikad nisu izgledale bolje i privlačnije.  Mokasinke s fotografije izrađene su od talijanske kože.  Imaju prekrižene remenčiće s bisernim perlicama na ristu te sitne zakovice oko ruba. Visina potplata je svega 1,8 centimetara.

poslovne cipele

Polučizmice s metaliziranom petom

Ukoliko volite efekt zlata, onda će ove polučizmice biti pravi izbor za vas. Imaju petu valjkastog oblika, visina im je 6 centimetara, a jednostavno se obuvaju, s obzirom da se otvaraju i zatvaraju patentnim zatvaračem.

cipele za posao

Foto: Zara

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.