Dođite na besplatnu radionicu El Carnaval – španjolski maskenbal za odrasle

El Carnaval

Povodom Španjolskog karnevala za djecu koji će se održati u utorak 28. veljače u školi stranih jezika EuroBIZ Centar, istovremeno će se održati i radionica El Carnaval za odrasle.

Radionica El Carnaval – španjolski maskenbal za odrasle

Dok klinci tulumare na svom maskenbalu, roditelji mogu prisustvovati na besplatnoj oglednoj radionici El Carnaval – španjolski maskenbal za odrasle.

Uz to, imaju i mogućnost upisa na tečaj španjolskog jezika za odrasle s popustom od 15 % za sve sudionike.

Španjolski karneval  rodio se kao način uživanja u posljednjim danima mesa i zabavi prije Korizme, kako bi se unaprijed nadoknadio period apstinencije. Za svoj maskenbal Španjolci se maskiraju koristeći sredstva i odjeću koju posjeduju i u skladu sa svojom maštom te izlaze na ulicu slaviti cijeli dan i noć te lude dane u kojima možeš biti ono o čemu sanjaš.

Želite li i vi prisustovati maskenbalu, uživati u salsi, karaokama, isprobati Margueritu, Sangiru, Tortile… dođite u utorak u 18,30 u Švarcovu 18. Organizatori ove radionice su Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji s EuroBIZ Centrom.

Termini za tečaj španjolskog jezika za odrasle biti će objavljeni naknadno. A za više informacija posjetite web stranicu EuroBIZ Centra.

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.