Ellen DeGeneres odrasla je siromašna, ali poručuje kako „ne treba živjeti u strahu od novca“

Danas je na vrhu svoje karijere i procjenjuje se kako godišnje zarađuje oko 50 milijuna dolara razgovarajući sa holivudskim celebritijima, uključujući sve od obitelji Kardashian do Billa Gatesa.

Njezino medijsko carstvo nadilazi samu televiziju. Osim televizijskog talk-showa, Ellen DeGeneres ima svoju online streaming platformu EllenTube, kreira sadržaj za Amazonovu platformu Alexa, kao i za Youtube. Ove godine izbacuje čak i svoj stand up nastup na Netflixu. Ipak, njezin život nije oduvijek izgledao ovako lijepo.

Siromašno djetinjstvo

U nedavnoj epizodi svog showa otkrila je kako je odrasla u siromaštvu. Već tada razvila je mišljenje o novcu koje je zadržala sve do danas, prenosi CNBC.

„Nikad nismo bili vlasnici nekretnine. Iznajmljivali smo prostore i selili se svake dvije godine, zbog čega sam morala mijenjati i škole“, ispričala je Ellen.

Majka joj se bavila prodajom nekretnina, pa je s njom uvijek razgledavala kuće.

„Nismo si mogli priuštiti takvu kuću, što mi je kao djetetu bilo frustrirajuće. Zamisliš si da bi ovo mogla biti tvoja soba, ali ubrzo shvatiš da se to neće dogoditi“, prisjetila se.

Važno joj je dijeliti

ellen degeneres bogatstvo

Nakon srednje škole upisala je fakultet u New Orleansu, ali ubrzo je odustala i počela raditi na čudnim poslovima. Prodavala je odjeću, servirala hranu, bojala kuće, prala aute, konobarila i zamatala poklone.

U tim trenucima odlučila je da ako ikad postane uspješna, da neće biti škrta sa svojim novcima.

„Jednostavno sam si obećala da neću imati takav stav prema novcu“, naglasila je.

Sada zna da ima viška novaca i da će uvijek imati dovoljno, pa ga dijeli i sa drugima.

„Tako živim svoj život“, izjasnila se.

Zaključila je da treba uživati u uspjehu i poručuje kako „ne treba živjeti u strahu od novca“.

Autor: Petra Okičić

Foto: Facebook

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.