akcelerator

Budući da tvrtke u ženskom vlasništvu rastu vrlo teško i sporo iz niza razloga, Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria pokreće biznis akcelerator. Akcelerator je namijenen tvrtkama u ženskom vlasništvu koje posluju već duže vrijeme, ali i poduzetnicama početnicama

S obzirom da se bliži kraj godine i vrijeme je planiranja, pripremili smo niz edukacija online i uživo na temu marketinga. Online webinar i radionice su povezani. Polaznice će na webinarima dobiti osnove i pripremu za izradu plana marketinga na radionicama uživo.

WEBINARI:

16.11.2017.  14.00-16.30 – Marketing kao poslovni proces i važnost usklađenosti 4 P za profitabilnost i uspješnost tvrtke, predavač Alma Saganić

23.11.2017. 14.00-16.30 – Da li male tvrtke trebaju imati marketing plan? Kako pripremiti marekting plan?,  predavač Alma Saganić

29.11.2017. 14.00-16.30 – Digitalni marketing kao dio marketing plana, predavač Aleksandra Đermanović

 

RADIONICE UŽIVO (lokacija HGK Zagreb, Draškovićeva 45):

11.12.2017. 9.00-16.00 Izrada marketing plana, Alma Saganić

20.12.2017. 9.00-16.00 Izrada marketing plana, Alma Saganić i Aleksandra Đermanović

Prijave su moguće za cijeli program, ne za pojedine dijelove programa.

Vrijednost programa je 7.000 kn + pdv, za polaznice je besplatan zahvaljujući potpori Grada Zagreba. U slučaju neopravdanog izostanka s webinara i radionica, polaznicama će se fakturirati proporcionalni iznos vrijednosti programa.

Polaznice programa prijavom u program postaju podupirajuće članice Instituta za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria.

O predavačicama:

Alma Saganić je uz formalno marketinško znanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, završila i specijalistički studij na Cleveland State University-u. Praktična znanja iz marketinga marketinga stjecala u međunarodnim korporacijama ali i domaćim tvrtkama: Ferreru, Stimorolu, Cola-Coli, Hrvatskom telekomu, Combisu. Posljednjih godina aktivno se bavi  ženskim poduzetništvom.

Aleksandra Đermanović osnivačica je i direktorica digitalne agencije Mediacor – full-service digitalne agencije te ekskluzivni Viberov partner za Hrvatsku. Iz svog zagrebačkog sjedišta, agencija surađuje s brendovima na međunarodnim tržištima pomažući im u kvalitetnom shvaćanju i implementaciji digitalnog marketinga. Posjeduje iznimno iskustvo u razvoju digitalnih strategija te je certificirana stručnjakinja za društvene zajednice i social CRM strategije.

Women in Adria članice Aleksandra Đermanović i Maja Puškarić, vlasnica agencije D. Point za dvije najbolje polaznice programa pripremile su bogate nagrade u obliku svojih usluga! Detalje ćemo objaviti uskoro.

Organizator:

 

Financirano sredstvima grada Zagreba :