U opuštenoj atmosferi uz ručak naučite od business coach-a što je potrebno za pokretanje i vođenje uspješnog biznisa te saslušajte inspirativne priče uspješnih  poduzetnica

Pokrenule ste vlastiti biznis ali niste zadovoljne rezultatima i mislite da možete puno bolje? Zanima vas kako se ostale poduzetnice nose s trenutnim teškim gospodarskim uvjetima, strahom i neizvjesnosti?

Imate ideju za vlastiti biznis a još se niste odlučile na TAJ korak? Imate korporativnu karijeru i osjećate se sputanima, želite više a korporativni zidovi vam ne daju? Zanima vas imaju li poduzetnice bolju ravnotežu privatnog i poslovnog života?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o poduzetništvu dobit ćete od žena koje će vas inspirirati i motivirati te prenijeti svoje znanje i  iskustva:

 

Jadranka Boban PejićJadranka Boban Pejić

Suvlasnica i direktorica poduzeća Biovega koje u svojoj grupaciji obuhvaća i bio&bio trgovine, Planetopiju d.o.o. za izdavaštvo, ustanovu Makronova te prvo hrvatsko ekološko imanje Biozrno.

Jadranka je poznata kao stručnjakinja za prirodnu prehranu, autorica je niza knjiga na tu temu i smatrana je pionirom organske&cjelovite prehrane. Za inovativan rad i uspješne rezultate u poduzetništvu 2011. dobila je nagradu EBRD-a za poduzetnicu godine, a u narednih nekoliko mjeseci i nekoliko domaćih priznanja.   Majka je dvoje djece.

 

Sandra MihelčićSandra Mihelčić

Nakon uspješne karijere u stranim i domaćim korporacijama, u poduzetništvo se upušta sa nepunih 29 godina.  Danas je suvlasnica i direktorica Business Media Grupe, neformalne medijske grupacije koja obuhvaća  Centar za management i savjetovanje d.o.o. i Centar za računovodstvo i financije d.o.o.  Grupacija posjeduje i jedan od najposjećenijih poslovnih news portala, www.poslovni-savjetnik.hr. Njihove edukacije pohađaju poslovni ljudi iz čitave Hrvatske a njihove publikacije su redovito čitane u tvrtkama svih veličina. Dobitnica je Cromine nagrade za najboljeg mladog managera u 2009. godini te je EU ambasadorica ženskog poduzetništva.  Majka je dvogodišnjeg dječaka.

 

Maja Jelisic CooperMaja Jelisic Cooper

Nakon uspješne korporativne karijere tijekom koje je bila na raznim vodećim pozicijama u jednoj od najvećih medijskih kuća (Sanoma magazines) i internet provideru Iskonu , kreće u poduzetničke vode. Majin prvi poduzetnički pothvat u kojem je suosnivačica i direktorica je Mobitel media d.o.o. Tvrtka  specijalizirana za mobilni marketing  ubrzo je postala regionalni lider nudeći usluge koje uključuju postojeće i najnovije tehnološke trendove uključujući SMS, bluetooth marketing te prodaju muzike iz regije preko iTunes. Nakon toga osniva Televizija Classicum d.o.o, tvrtku koja je lansirala 24/7 IPTV &kabelski TV kanal Klasik TV. Klasik TV emitira filmove i serije iz bivše Jugoslavije u 600.000 kućanstava u regiji uz stalan rast. Majka je trogodišnjeg dječaka.

 

Inga LalićInga Lalić

Business coach, konsultantica i trenerica. Ima desetogodišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju i edukaciji poduzetnika, coachingu, vođenju i izgradnji prodajnih timova. Osobno je radila s tisuću klijenata. Osmislila je i razvila „Poduzetničku piramidu“ program za poduzetnike na temelju vlastitog poduzetničkog iskustva i točno zna s kojim se sve situacijama poduzetnici svakodnevno susreću. Vlasnica je tvrtke RE-FORMA d.o.o. www.re-forma.eu specijaliziranog centra za razvoj poduzetnika i svih onih koji bi voljeli postati poduzetnici. Pristupačna je, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju.

 

Lokalni organizacijski partneri

leonidas

 

 

 

 

 
 
 

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.