Savladaj Instagram jednodnevnom radionicom!

SAVLADAJ INSTAGRAM JEDNODNEVNOM RADIONICOM(1)

Pokrenut 2010. godine kao aplikacija za stvaranje, uređivanje i objavljivanje fotografija i videa, Instagram je u posljednjih nekoliko godina postao jedna od najbrže rastućih i najpopularnijih društvenih mreža.

 

Iako je Facebooku teško parirati jer samo u Hrvatskoj broji oko 2 milijuna registriranih korisnika, Instagram je sa svojih skoro 700.000 hrvatskih korisnika postao respektabilna digitalna platforma koja je sve zanimljivija tvrtkama i brendovima jer pruža izvanredne mogućnosti za dosizanje mlađe, mobilne ciljne skupine, koja predstavlja nove potrošače i izrazito je vizualno orijentirana.

 

Rast i popularnost Instagrama su očiti, no kako iskoristiti potencijale koje ta digitalna platforma nudi za vaše poslovanje, kako oblikovati sadržaj koji je primjeren za taj kanal, koje su najbolje prakse ili kako poboljšati već postojeću aktivnost na Instagramu?

 

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako kreirati, organizirati i promovirati kvalitetan i relevantan sadržaj na Instagramu. Primjenom teorije na praktičnim primjerima otkrit ćete što je važno vašoj publici i potrošačima, što će vam u konačnici omogućiti stvaranje visoko-relevantnog sadržaja koji učinkovito podiže svijest o brendu ili tvrtki, potiče angažman kupca, konverziju i vjernost

 

Sve to i mnoštvo drugih korisnih stvari možete naučiti na jednodnevnoj radionici koja će se održati u petak, 23.3.2018., a koju organizira digitalna agencija Mediacor. Radionica se održava u InstantOfficeu na adresi Radnička 80, 10000 Zagreb 

te traje od 9:00 do 17:00 sati.

 

Predavači su:

 • Aleksandra Đermanović, direktorica Posjeduje veliko iskustvo u razvoju digitalnih strategija i certificirana je stručnjakinja za društvene zajednice i social CRM strategije
 • Igor Vihnanek, content strategist u Mediacoru te autor mnogobrojnih uspješnih content strategija

 

 

PRIJAVITE SE NA https://goo.gl/forms/TKYSon7NTN6nmwfw2

 

S Aleksandrom i Igorom ćete na ovoj radionici naučiti:

 • Što je sadržajni marketing i zašto ga koristiti?
 • Osnove učinkovitog korištenja Instagrama
 • Kreirati kvalitetnu strategiju sadržaja za Instagram
 • Oblikovati i pisati sadržaj za Instagram koji je kupcima zanimljiv
 • Povećati broj followera na svom profilu
 • Potaknuti publiku na interakciju
 • Kako održavati publiku aktivnom
 • Procjeniti uspješnost sadržaja i provedenih aktivnosti na Instagramu
 • Koje alate i KPI-jeve koristiti
 • Najbolje prakse iz Instagram kampanja u Hrvatskoj i svijetu

 

Radionica će obuhvatiti teorijski i praktični dio, primjere iz prakse, ispunjavanje radnih materijala i grupnu diskusiju. Namijenjena je manjim grupama do 12 osoba kako bi se svakome individualno pristupilo. Radionica traje 8 sati, uz uključene dvije pauze za kavu i jednosatnu pauzu za ručak.  Cijena radionice je 1.000,00 kuna, a za WIA članice osigurana je posebna cijena od 750,00 kuna.

 

Nakon što završite radionicu posjedovat ćete znanja i alate koji će vam pomoći da naučeno primijenite na svom poslovanju i brendu i postignete rezultate koje želite.

 

PRIJAVITE SE ZA RADIONICU NA https://goo.gl/forms/TKYSon7NTN6nmwfw2

 

Mediacor je full-service digitalna agencija. Mnogi od najvećih svjetskih brandova prepoznali su Mediacor kao idealnog partnera te ih s povjerenjem izabrali za agenciju koja brine za njihov rast i napredak na digitalnim kanalima. Iz svog zagrebačkog sjedišta, agencija surađuje s brendovima u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Turskoj te na drugim međunarodnim tržištima, pomažući im u kvalitetnom shvaćanju i implementaciji digitalnog marketinga.