Evo koliko vrijedi modno carstvo Victorije Beckham

modno carstvo victorije beckham

Victoria Beckham, bivša članica ženske skupine Spice Girls, okrenula se dizajniranju luksuzne odjeće i postigla veliki uspjeh. 2008. godine, započela je priča o jednom od danas najuzbudljivijih modnih brendova u svijetu. No, renomiranost svoje sada već ugledne modne kuće, Victoria je svakako ‘zaradila’ i modnim vizijama koje su njene klijentice iz sezone u sezonu spremno prihvaćale i činile dijelom svog svakodnevnog stila.

Pravi modni imperij

Victoria je svoju prvu kolekciju prezentirala u vrlo intimnom okruženju, a njezin dizajn je odmah prepoznat od strane kritičara i publike. Iz sezone u sezonu, Victoria je svoje kolekcije nadopunjavala novim komadama i modnim dodacima, te nastavila graditi svoju modnu viziju.

S vremenom su njene kreacije prepoznale žene diljem svijeta, pogotove one iz poslovnog svijeta, koje je oduševila činjenica da brand nudi komade prigodne za poslovne, causal ali i svečane prigode.

Novi investitor je povećao dobit samog branda i njegovu vrijednosti. Naime, slavna dizajnerica i modna ikona je prikupila 40 milijuna dolara za proširenje svojih e-trgovina od NEO Investment Partnersa.

“NEO je savršen partner za naše sljedeće poslovne korake. Oni razumiju moju viziju i želju za neovisnošću, ali istovremeno i moju predanost brandu “, izjavila je Beckham.

Brand je dostupan u preko 50 zemalja svijeta, a vlasnici modne kuće su Victoria, njezin suprug David i agent SImon Fuller. Odjeća se najvećim dijelom proizvodi u Velikoj Britaniji.

The Business of Fashion procjenjuje da je vrijednost njenog branda vrtoglavih 133 milijuna dolara, odnosno više od 800 milijuna kuna.

Iako je svijetu poznata kao bivša pjevačica i supruga Davida Beckhama, Victoria se borila da je ozbiljno shvate u modnom svijetu.

Privatna dionička tvrtka NEO je također osnovana 2008. godine i podržava mnoge brandove. David Belhassen, osnivač i manager NEO-a, istaknuo je da ima iznimnu čast raditi sa Victorijom, koja je izgradila poseban luksuzni brand kojeg krasi karakter i veliki potencijal.

Foto: Facebook/Instagram

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.