Kako je Kate Hudson svoju strast pretvorila u uspješan milijunski posao

Iako smo glumicu Kate Hudson navikli gledati na velikim ekranima i različitim dodjelama nagrada, rijetki znaju da je ova slavna ljepotica jedna od strastvenih obožavateljica zdravog života i tjelovježbe. A kada se spoji strast prema sportu i modi, rezultat je odlična linija odjeće za tjelovježbu.

Spoj ideje i kreativnosti

Hudson je jedna od osnivačica branda Fabletics, kojeg je pokrenula 2013. godine i danas doslovno ne može vjerovati kakav uspjeh je doživio brand u posljednjih nekoliko godina.

“Nedavno me netko upitao koliko zarađuješ godišnje i ja sam rekla, 250 milijuna dolara. U tom trenutku sam pomislila, ovo je ludo, kako se to dogodilo tako brzo”, kaže Kate.

Kate je također izjavila za The Fast Company Invation Festival kako joj je iznimno drago da je njena vizija prepoznata u svijetu i da je ponosna na činjenicu da je brand tako profitabilan.

Svi kupci mogu besplatno učlaniti Fabletics VIP i za 49 dolara mjesečno dobiti outfit koji se bazira na njihovom lifestyleu, ali i popust na liniju odjeće na webshopu.

Brand također surađuje sa zvučnim celebrity imenima kako bi privukao nove potrošače. Iako su slične linije odjeće pokrenule još neke zvijezde prije nekoliko godina, Hudson ističe da je njena prvotna ideja bila stvaranje linije koja će potaknuti žene na vježbanje, a istovremeno da izgledaju stylish, a ne nužno ostvarivanje velikog profita.

Recept za uspjeh

Kao majka dvoje djece zanimala ju je ideja da pokrene svoj posao, ali da u isto vrijeme može biti pristuna u odrastanju i odgoju svoje djece, te da ima dovoljno vremena posvetiti se i privatnom i poslovnom životu.

Za razliku od mnogih slavnih osoba koje pokrenu određeni brand kozemtike ili odjeće, i često angažiraju tim ljudi da to odradi umjesto njih, Kate je i to učinila drugačije. Naime slavna glumica sama sudjeluje u dizajniranju odjeće za vježbanje, jer je to također njezina velika strast.

Ova slavna ljepotica ne srami se priznati da je u ovih četiri godine otkad brand postoji na tržišu, za savjet kako uspjeti često pitala svoje kolege ali i ostale uspješne biznis ljude. Očito ju je njena kreativna vizija, ideja i strast dovela do izuzetnog poslovnog uspjeha.

Foto: Facebook/ Instagram

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.