Luksuzne vile za odmor u Šibensko-kninskoj županiji čekaju na vas!

luksuzne vile za odmor

U vrhu ljestvice najpoželjnijih turističkih destinacija je i Šibensko-kninska županija. Interes za odmor upravo na tom području iz godine u godinu sve je veći. No, profil gostiju se mijenja, i osim apartmanskog i hotelskoj smještaja, velika je potražnja i za ekskluzivnim odmorom.

A upravo za to specijalizirala se agencija My Luxoria koja svojim klijentima nudi smještaj u luksuznim vilama s bazenom na području cijele županije.

luksuzne vile za odmor
Villa Mediteranian Paradise

Svega nekoliko kilometara od povijesnog Šibenika, od Primoštena do Murtera, u ponudi agencije su kuće s bazenom, idealne za obiteljski odmor iz snova.

Vile u unutrašnjem dijelu županije, udaljenje svega nekoliko minuta vožnje od centra Šibenika, uređenjem već na prvu ostavljaju bez dana. Spoj tradicionalnog i modernog, daleko od gužvi, upravo je ono što treba svakom od nas, a sve su vile opet dovoljno blizu lijepim plažama.

luksuzne vile za odmor
Villa Sunset Lady

Gostima je ovakav način odmora posebno atraktivan jer im omogućuje da dosta vremena borave u prirodi, uz privatni bazen, ali i da, zbog veličine smještaja, imaju dovoljno prostora da godišnji odmor provedu s dragim ljudima, jer vile nude dovoljno prostora kako bi se svaki gost osjećao ugodno i komforno.  A kako i ne bi kad su sve vile okružene i tradicionalnim dalmatinskim biljem – maslinom, smokvom, lavandom… a imaju sadržaje i za djecu.

U blizini dva nacionalna parka, Krke i Kornata, My Luxoria nudi i kuće iz snova prvi red do mora s privatnim bazenom i sa zapanjujućim pogledom na morske pejzaže i sa sjajnom arhitekturom. Ljepotice na osami s pogledom koji osvaja zadovoljit će sve ukuse. Moderno uređene, s privatnim bazenom, u kojima je prvi susjed morsko prostranstvo.

luksuzne vile za odmor
Villa Sunset Lady

Na svaki detalj interijera posebno se vodilo računa, a eksterijer svake kuće zove na odmor i uživanje.  A za one koji žele malo aktivniji odmor, My Luxoria napravit će baš sve da gost dobije sve što poželi.

No, to nije sve. Za sve mladence koji žele intimno vjenčanje u nekoj od vila, My Luxoria nudi potpunu organizaciju…

Women in Adria članice ostvaruju 1000 kuna popusta za minimalno 7 dana noćenja.

Foto: My Luxoria

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.