Modne blogerice obožavaju ovaj model crvene suknje

midi suknje

Instagram je sve popularnija mreža za razvoj biznisa, gdje možete brendirati sebe ili ono čime se bavite. No, osim toga i privatnim korisnicima on pruža razne pogodnosti, kao što su dijeljenje i praćenje fotografija, videa…  Također, omogućava upoznavanje i praćenje novih ljudi s kojima dijelite iste interese, ili koji vam mogu dati savjete o prehrani, vježbanju ili modi.

I nama su za oko zapeli profili modnih blogerica. Riječ je o blogerici iz San Franciska pod nazivom „9to5chic“ te Njujorčankama Olivi i Mary Orton.

Kako nositi crvene midi suknje?

Na njihovim profilima možete pronaći inspiraciju za kombiniranje vaše poslovne odjeće, ali i za svečanije prigode.

Gledajući njihove profile, naišle smo na crvene midi suknje, komad odjeće koji je idealan za sve prilike, a ove modne blogerice ga znaju i odlično iskombinirati.

Osim što ih možete nositi na posao, jer su odlične dužine, ako ih nosite i za večernji izlazak, izgledat ćete elegantno.

Možete ih kombinirati uz bluzu u svijetloj ili tamnoj boji, nositi na ravne cipele i sandale, ili pak salonke. A ne možete pogriješiti sve dok je obuća boje kože (ili u zlatnoj boji), kao što ih i one nose.

Koja vam se kombinacija najviše sviđa?

Foto: estefaniapersonalshopper.blogspot

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.