Naše članice iz Hobby I Adore jednoj poduzetnici početnici poklanjaju izradu vizualnog identiteta tvrtke!

U suvremenom poslovanju izgradnja upečatljivog vizualnog identiteta ima veliki utjecaj na uspjeh tvrtke. U moru konkurencije koja nudi isti ili sličan proizvod/uslugu važno je, osim kvalitetom, istaknuti se i originalnim vizualom, uvažavajući načela poslovne komunikacije, grafike, psihologije i ostalih struka usko povezanih sa percepcijom određene tvrtke ili proizvoda na tržištu.

Tvrtka HIA – Hobby I Adore bavi se kreiranjem vizualnog identiteta na način da on prati viziju tvrtke i na najbolji mogući način dočarava poslovnu misiju i ciljeve.

hobby_i_adore

Tim marketinških i grafičkih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, uvažavajući posebnosti, želje i ideje svakog klijenta, te prateći suvremene trendove individualizirano pristupa izradi logotipa i knjige grafičkih standarda u kojoj se definiraju svi bitni elementi budućeg vizualnog identiteta tvrtke (personalizirani potrošni uredski materijal, promotivni materijali, reklamne konstrukcije, uniforme, pakiranja proizvoda i drugo).

Ove kreativne poduzetnice inspirirane svojim iskustvom stvaranja vlastitog čvrstog brenda odlučile su razveseliti jednu buduću poduzetnicu i pokloniti joj uslugu dizajna logotipa i dizajna primarnih sredstava komunikacije sa klijentima (posjetnice, memorandumi i kuverte).

Ono što trebate napraviti da biste sudjelovali u natječaju je ukratko opisati Vašu ideju za posao, te viziju budućeg identiteta Vaše firme.

Ideja je da se ovom gestom potaknu sve žene koje razmišljaju o tome da postanu poduzetnice da napokon krenu u realizaciju svoje ideje, međutim naravno da u obzir dolaze i postojeće poduzetnice koje jednostavno nisu zadovoljne postojećim vizualnim identitetom svoje tvrtke.

Hobby_i_adore

Svoje prijave pošaljite na mail: [email protected]

HIA tim poručuje svim ženama poduzetnicama da je za izgraditi uspješan biznis dakako potrebno uložiti puno truda međutim ono što je najbitnije je svakako što prije napraviti prvi korak! Možda je baš ovaj natječaj šansa da ga napravite!

Foto: Hobby i Adore

 

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.