Novi izgled digitalne platforme koja omogućava organizaciju vjenčanja u par klikova

Iako je već neko vrijeme dostupna, Wedding2Book digitalna platforma nedavno je dobila potpuno novi izgled. Zanimljive promjene napravljene su u dogovoru s korisnicima i dobavljačima, a funkcionalnosti platforme pritom su ostale nepromijenjene.

Raste broj inozemnih klijenata

Ova jedinstvena digitalna platforma omogućava parovima da sami organiziraju svoje vjenčanje u nekoliko jednostavnih koraka, a jedina obavezna pretpostavka jest da imaju online pristup.

organizacija vjenčanja

Budući mladenci na ovoj platformi imaju mogućnost koristiti besplatni planer koji obuhvaća evidenciju najvažnijih elemenata u organizaciji vjenčanja. Nakon što se registriraju, mladenci uređuju listu gostiju, vode evidenciju stvarnih ili predviđenih troškova, unose zadatke i obveze koje planiraju izvršiti te grupiraju ili bookiraju željene dobavljače.

Osim domaćih mladenaca, platformu sve više koriste i inozemni parovi kojima je potraga za idealnom lokacijom ovom platformom znatno olakšana. U svega nekoliko minuta mogu dobiti sve relevantne informacije koje će im pomoći pri organizaciji savršenog vjenčanja u Hrvatskoj.

Pružaju personaliziranu uslugu

organizacija vjenčanjaUsluge organizacije i koordinacije vjenčanja pripadajuće Agencije W2B olakšavaju cijeli proces svima onima kojima vjenčanje predstavlja stres. Ovoj Agenciji povjerenje su dali već brojni klijenti i danas zadovoljni mladenci.

organizacija vjenčanja

Komunikaciju s klijentima dodatno su osuvremenili upitnikom koji se nalazi na stranici u okviru agencije, gdje odabirom željenih stilova, tema ili dizajna dobivaju jasniju sliku želja i ideja klijenata. Na taj način klijenti već pri prvom razgovoru dobivaju ponudu skrojenu prema njihovim očekivanjima.

Svatko može biti dobavljač

organizacija vjenčanja

Wedding2Book digitalna platforma namijenjena je budućim mladencima, ali i svima ostalima koji su u potrazi za kvalitetnom uslugom ili proizvodom. Dobavljači razvrstani po kategorijama imaju mogućnost otvoriti profil koji uređuju prema svojim željama.

Na profilima se nalazi galerija fotografija, videozapisi i opis usluge ili proizvoda. Dobavljač može biti svatko, a jedini uvjet za otvaranje profila jest otvoren obrt ili tvrtka. Slijedi faza registracije, a potom i daljnje ažuriranje profila prema vlastitim preferencijama i potrebama. Jednostavno, zar ne?

Foto: Wedding2Book

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.