Poduzetnica Zori daje podršku Anni i Iri na putu nuMe transformacije

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Objavu ću ovog tjedna posvetiti dvjema predivnim ženama, Anni i Iri iz Rijeke, koje su na putu transformacije uz nuMe i Tamaru, baš kao i ja!

Naša poveznica je Tamara

Anna i Ira su svoj put započele negdje u razdoblju kad i ja. Sve tri smo zakoračile u drugi mjesec nuMe transformacije, one u Rijeci, a ja u Ljubljani. Naša poveznica je Tamara, a slušajući je kako mi priča o njima i njihovom napretku osjećam kao da ih poznam godinama. Moja je jedina prednost što mi je Tamara ipak bliže te vježbam zajedno s njom i curama koje su na programu u Sloveniji. 😉  Žao mi je što nisam mogla ići s Tamarom u Rijeku na susret s njima na kojem se proslavile prvih mjesec dana transformacije.

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Željela bih vam ih predstaviti ukratko. Anna i Ira su došle na ovaj put osvojivši tromjesečnu transformaciju putem nagradnog natječaja na www.femina.hr  portalu. Njihova prijava je osvojila Tamaru te im je omogućila tromjesečnu transformaciju koja obuhvaća tromjesečnu zalihu nuMe obroka, coaching, tjedna mjerenja i treninge koje će raditi kod kuće po aktivaciji NBG Plana. Također, tjedno održavaju i Skype callove na kojima zajedno prolaze tjedan te razmjenjuju iskustva tog tjedna.

Anna je 39-godišnja savjetnica za pravne poslove, vesela i ambiciozna osoba koja posljednjih 20 godina vodi bitku s kilogramima. Kilaža joj varira od 10 do 15 kilograma, gore-dolje. Jedna je od onih žena koje su hranile svoje emocije hranom. Kroz prvih mjesec dana je naučila toliko toga o sebi. Uvidjela je svoje loše obrasce koji je vraćaju na stari put i ne daju joj da pokaže sebe u svojoj najboljoj verziji. Pitala sam Tamaru što je navelo Annu na promjenu, a odgovor me razniježio skoro do suza  – njenom dečku i njoj je velika želja dobiti bebu, a kao prvi korak mora dovesti težinu u red. U svom dečku i bližnjima nalazi ogromnu podršku, a dobro znate koliko je podrška u transformacijama potrebna.

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Kao i ja, Anna zbog svog svakodnevnog tempa teško nalazi vremena za vježbanja, ali se puno kreće te na taj način održava fizičku aktivnost. Omiljena sprava za vježbanje joj je traka za trčanje, koju je upogonila te je koristi kad god uzmogne, kao i NBG Plan vježbanja. Zajednička nam je ljubav prema nuMe povrtnoj juhi te nuMe slim karamelama i nuMe slim barovima s kolagenom s kojima si zasladimo međuobroke.

Anna i ja dijelimo transformaciju i na polju promjena poslovnog okruženja: sljedeći Annin primjer, njezin su kolegice prešle na nuMe prehranu te tako svakog dana guštaju zajedno u nuMe proizvodima. Najdraže im je ujutro popiti nuMe slim shake s okusom cappuccina umjesto kave, a ujedno im je to i savršena zamjena za doručak.

S Irom dijelim jednu od najdivnijih uloga u životu, a to je uloga majke. Ira je 30-godišnja mama troje divne dječice i svo svoje vrijeme posvećuje njima i suprugu. «Vuče», baš kao i ja, kilažu iz trudnoća i prije nekog vremena je doživjela svojevrsni reality check kad joj je najstariji sin došao iz škole i rekao kako su ga djeca iz razreda zezala da je debeo. Shvatila je da se mora promijeniti – u korijenu.

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Svoje je navike nuMe transformacijom potpuno promijenila. Dijelile smo ljubav prema brzoj hrani, a sad je to iza nas obje. Svoju omiljenu hranu smo zamijenile zdravijim varijantama istih. Ira najviše gušta u nuMe slim shakeovima s okusom rajske borovnice i chocolate muffina. Djeca joj se svakog dana pridružuju u dugim šetnjama i vožnjom biciklima. Zajedništvo je ono što joj daje snagu i potporu, a Tamarin coaching ju je napravio nezaustavljivom i nepokolebljivom! Vježbanje joj je postalo prioritet i u njemu nalazi svojih sat vremena mira gdje se potpuno posveti sebi.

Kroz ovih mjesec dana je otkrila svoju snagu duha i kako ne popušta u situacijama u kojima bi inače uvijek popustila. Shvatila je kako sebe mora staviti na prvo mjesto i izvući ono najbolje iz sebe na svjetlo dana. Počela je ulagati u sebe i ostvarivanje sebe kao žene što je neizmjerno veseli jer uz Tamaru otkriva svoj potencijal u svoj svojoj punini!

Anna je izgubila u prvih mjesec dana 6 kilograma, a Ira čak i 7,5 kg! Zar to nije sjajno?! 🙂 Ove divne žene vam mogu biti pravi poticaj za stvaranje najbolje verzije sebe jer su pravi primjer kako s pravim poticajem možete napraviti sve što si poželite da dođete do najbolje verzije sebe. Njihov napredak iz tjedna u tjedan možete pratiti na www.femina.hr portalu svakog četvrtka.

Pružite im podršku i bodrite ih na njihovom putu transformacije! Možete je započeti s meni jednim od omiljenih nuMe vježbi, a radi se o vježbama za savršeni trbuh koji se postiže sa samo 10 minuta vježbe dnevno!

Vježba#1: Mountain climber

Vježba#2: Plank

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Vježba#3: Rotacija trupa

Anna i Ira na putu nuMe transformacije

Pusa od Zori :*

Posebno za članice WIA, Tamara je odobrila ekskluzivan popust od 15% na cijelu kupnju korištenjem koda WIA15. Potražite novu sebe na www.nu-Me.eu unesite kod i krenite na vlastiti put transformacije! nuMe proizvodi su vam također dostupni i u dm prodavaonicam diljem Hrvatske. Za sva pitanja i savjetovanje pišite na [email protected] ili call centar +386 30 709 409

1 komentar

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.