Prirodni sapuni postaju maštoviti mirisni darovi i odlični promo materijali

Jeste li znali da su saznanja o sapunu stara više od 5 000 godina, a da se dokazi o njegovom postojanju nalaze na Sumeranskim glinenim pločama gdje je opisana njegova proizvodnja?

Jedan od prvih opširnih recepata za izradu sapuna pronađen je u jednoj zbirci strogo čuvanih obrtničkih tajni koja potječe čak iz davnog  12. stoljeća.  Međutim, kemijski proces proizvodnje sapuna do danas se nije mnogo promijenio.

Od luksuza preko potrebe do promotivnih materijala

prirodni sapuni

Tijekom vremena, sapun je od luksuza postao svakodnevna potreba, a sada, u najnovije vrijeme, prirodni sapuni postaju maštoviti mirisni darovi i odlični promotivni materijali.

Upravo takvi su mirisni sapuni DIA. Oni se uz pomoć vještih ruku Suzane Zgrablić pretvaraju u najljepše poklone u prigodnim oblicima za sve važne datume – od božićnih, rođendanskih do ljubavnih.

Ručno rađeni DIA sapuni kreirani su s puno ljubavi i pažnje. Proizvode se na prirodnoj bazi – bazi biljnog glicerina s dodacima eteričnih ulja ili ostalih ulja, poput maslinovog, bademovog i nevenovog.

Dolaze u neodoljivim mirisnim varijantama lavande, masline, ružmarina, kokosa, magnolije, jasmina, kamilice, ruže, kave…

Kako većina navedenih mirisa označava naše podneblje, ovi sapuni postaju izvrsni hrvatski suveniri koji obilaze cijeli svijet.

Idealni pokloni tijekom turističke sezone

prirodni sapuni

Po željama klijenata koji sapune koriste u promotivne svrhe, a takvih je sve više,  sapuni u sebi mogu sadržavati naziv apartmana, logo firme ili određenog događaja, kao što su filmski festivali, vjenčanja, krštenja, krizme, pričesti i ostale posebne prigode. Na vama je samo da zamislite!

Koji god motiv ili miris odabrali, bez sumnje ćete personaliziranim poklonom oduševiti svakoga kome ga poklonite.

Vrijeme proizvodnje sapuna ovisi o naručenoj količini i odabranoj prigodi, ali od ideje do realizacije čekat ćete najdulje osam dana.

Uskoro kreće i turistička sezona na Jadranu, pa ako ste razmišljali kako poboljšati doživljaj vaših gostiju, svakako razmislite i o poklanjanju DIA sapuna onima koji odsjedaju u Vašem smještaju. Ovaj mali znak pažnje bit će vam odlična reklama, a vaši gosti će vas se zbog mirisa lavande ili ružmarina koji će nositi u hladnije krajeve sasvim sigurno još dugo sjećati.

Foto: Pexels

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.