PMA nagrađuje najbolje u području upravljanja projektima i želi više ženskih projekata!

project management awards

Već treću godinu u nizu u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crew Croatia organizira se najočekivanije godišnje događanje za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović.

Project Management Awards

PMA je jedinstveno godišnje priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača, te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima. Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Project Management Awards sljedeće godine kao predstavnika Republike Hrvatske.

Prošle godine nije bilo žena finalistica, ali udruga želi potaknuli žene da se prijave i da budu sigurne u sebe i svoje projekte.

Nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta i Nagrada za najbolji projekt s mladim voditeljem bit će evaluirana od strane evaluacijskog odbora (neovisno tijelo) prema IPMA International Competence Baseline (ICB) standardu.

Svečana dodjela nagrada za najbolje od upravljanja projektima u Hrvatskoj održat će se tijekom gala večere u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela, 19.12.2017. godine.
Natječajnu dokumentaciju je potrebno poslati najkasnije do 19.11. 2017. u PDF formi (ukupno 4 dokumenta prema kategoriji za koju se prijavljuje) na e-mail adresu: [email protected]

Foto: Young Crew Croatia

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.