Future Leaders prijave – 2018

Žene na vodećim pozicijama čine svega 20-tak %, a kako se stvari trenutno ne mijenjaju značajno, daleko smo od ravnopravne zastupljenosti žena.

Ključna stvar kako bi se ostvario taj cilj je osigurati dovoljan broj žena koje će u budućnosti preuzeti vodeće pozicije, tzv. female leadership pipeline.

Stoga se Women in Adria u suradnji s Women Empowerment Forum fokusira na „žene koje dolaze” . Projekt Future leaders će promovirati buduće liderice u pojedinim industrijama s ciljem povećanja njihove vidljivosti u poslovnom sektoru i izgradnji osobnog brenda, izgradnje baze žena koje će u budućnosti biti spremne za vodeće pozicije i inspiracije mlađim ženama.

Prijave su otvorene od 20.4.2018.- 13.5.2018. Pobjednice će biti objavljene na završnoj konferenciji 12.6.2018.

U svakoj kategoriji stručni žiri će odabrati 3 pobjednice:

  • Bankarstvo
  • Investicije&osiguranje
  • Javni i nevladin sektor
  • Znanost
  • Tehnologija
  • Consulting
  • Turizam
  • Ljudski resursi
  • Mediji i novinarstvo
  • Trgovina

Za buduću lidericu nominiram:

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email email (obavezno)

Za buduću lidericu nominiram (ime i prezime osobe): (obavezno)

U kategoriji

Prijaviti se može svaka žena sama ili ju može prijaviti netko drugi. Ne postoji granica u godinama, jedini uvjet je da žena još nije nikad bila na vodećoj poziciji u nekoj tvrtki (članica uprave, direktorica tvrtke). Prijava na natječaj podrazumijeva i prijavu na završnu konferenciju.

ŽIRI

Dijana_Kobas_Dešković

Diana Kobas Dešković

 

Diana Kobas Dešković ekspertica je za područje ženskog lidershipa i uspostavljanja ravnoteže između raznih životnih uloga. Idejna je začetnica i kreatorica metode procjene i standarda upravljanja ljudskim potencijalima MAMFORCE© s kojim se podržava razvoj obiteljskih odgovornih i rodno osviještenih radnih okruženja koja se odlikuju kulturom podrške koja stvara sretne, zadovoljne i posvećene zaposlenike.

Svojim radom promovira važnost osiguranja uvjeta za usklađenje privatnog i poslovnog života te uvjeta za nesmetani razvoj karijera zaposlenih majki i žena općenito. Dijana je završila MBA na IE Business School u Madridu, te magistrirala i diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Karijeru je razvijala u Plivi na raznim rukovodnim poslovima u području marketinga i komunikacija, nakon čega se upustila u razvoj vlastitih poduzetničkih inicijativa.  Certificirana je kao Executive Coach pri Academy of Executive Coaching iz Londona, koji je dodatno nadogradila s programom ženskog lidershipa. U sretnom je braku i majka dva osnovnoškolca.

Ivana Matić

Ivana Matić je osnivačica i CEO Women in Adria, suorganizatorica projekta Future leaders.

U proteklih 5 godina izgradila je Women in Adria u prepoznatljivi medijski brand za žene u biznisu. Women in Adria je značajno doprinijela promociji i razvoju ženskog poduzetništva i vodstva svakodnevnom promocijom te projektima poput Future leaders, Nagrade najboljim poduzetnicama, raznovrsnost dobavljača….

Prije pokretanja Women in Adria, radila je u međunarodnim revizorskim i konzultantskim kućama gdje je stekla i certifikat ACCA

Tarja_Krehić

Tarja Krehić

Osnivačica i partnerica u Odvjetničkom uredu Krehić – je licencirana hrvatska odvjetnica, koja je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te magistrirala M&A i korporativno pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta Duke u SAD-u kao stipendistica prestižne američke „RON BROWN“ stipendije. Prije osnivanja samostalnog Odvjetničkog ureda Krehić, Tarja je 8 godina radila u suradnji s zagrebačkim odvjetničkim uredom Wolf Theiss. Zajedno sa timom odvjetnika, upravljala je i vodila regionalne M&A transakcije u JI Europi, te radila na nekim od najvećih privatizacija i transakcija u Hrvatskoj koje su uključivale ulazak stranih investitora na tržište Hrvatske i regije. Karijeru je počela kao pravnica u Sektoru regulative Hrvatskog telekoma d.d. gdje je stekla značajno iskustvo u telekomunikacijama, poslovanju u reguliranom okruženju, kao i u korporativnim poslovima, M&A i tržišnom natjecanju. Tarja je stručnjak u području trgovačkog prava i prava društava, M&A, bankarskog i financijskog prava, te u tržišnom natjecanju i telekom, medijskoj i ICT industriji.

U svibnju 2015. godine, zajedno s timom odvjetnica, korporativnih pravnica, sutkinja i znanstvenica, osnovala prvu Hrvatsku udrugu žena u pravnoj profesiji (HUZUPP), u kojoj obnaša funkciju predsjednice

Nema komentara

Komentari su zatvoreni