Solange Knowles vjeruje da je odgovor „ne“ moćan put do ostvarivanja ciljeva

Američka pjevačica i autorica glazbenih tekstova Solange Knowles zapamtit će 2017. po iznimnom uspjehu na poslovnom planu. Naime, njezin album „A Seat at the Table“ izazvao je pozitivne reakcije milijuna njezinih fanova, ali i kritike, a osvojila je i Glamourovu nagradu za „Ženu godine“, piše CNBC.

Njezina formula za uspjeh

31-godišnja glazbenica u jednom je nedavnom intervjua otkrila što ju je dovelo do golemog uspjeha u prošloj godini, a odgovor bi vas mogao iznenaditi. Naime, kazala je kako je naučila reći „ne“ prilikama i poslovnim ponudama koje se ne uklapaju u njezine dugoročne ciljeve.

Dala je primjer ponude jednog svjetski poznatog časopisa kojeg ipak nije imenovala. Urednici su joj ponudili naslovnu stranu i veliki tekst u tiskanom izdanju, ali Solange je odbila jer je shvatila da joj pojavljivanje u tom časopisu poslovno nije od velike važnosti.

„Više mi nisu važne prilike, već što mogu učiniti s tim prilikama. Odbiti toliko mnogo stvari nije jednostavno. Ipak, zbog zacrtanih petogodišnjih ili desetogodišnjih ciljeva, to je jedina ispravna odluka koju mogu napraviti“, izjavila je Solange.

U istom je intervjuu dodala kako je sretna i zadovoljna što je u 2017. uspjela ostvariti čak 8 od 10 ciljeva. Dodala je da je u njihovom ostvarivanju puno pomoglo to što ih je sve zapisala na papir.

Ove je godine kao novogodišnju odluku donijela brigu u sebi i vlastitom zdravlju jer se proteklih nekoliko mjeseci bori s rijetkom autoimunom bolešću zbog koje je morala otkazati nastup na festivalu festivalu Afropunk Johannesburg. Bravo za hrabru Solange!

Foto: Facebook

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.