Women in Adria i Body Creator odabrali ovogodišnju kandidatkinju za ljetni makeover tijela

makeover u Body Creatoru

Naša 46-godišnja članica iz Zagreba ovogodišnja je kandidatkinja za makeover u Body Creatoru. Svoj program mršavljena u Body creatoru započela je 13. lipnja sa 102,3 kg.

Makeover tijela u Body Creatoru

Evo što joj je bio razlog za prijavu: „Imam 30 kg viška. Taj višak nastao je u proteklih 15 godina, malo po malo. Onako neprimjetno. Imam dvoje djece, ali ne mogu trudnoću kriviti za moju liniju jer sam obje odradila onako školski. U prvoj sam dobila 12 kg, a u drugoj samo 9 kg. Sve te kilograme ubrzo sam izgubila.“

Naša članica nije neki pobornik dijeta i sve što je do sada isprobala bilo je privremeno. Zapravo problem je u manjku fizičke aktivnosti i radu koji se uglavnom obavlja sjedeći. Jedino što joj je do sada pomoglo da skine kilograme bila je akupunktura pomoću koje (uz vrlo rigorozne dijete) je izgubila oko 13 kg. No kilogrami su se vrlo brzo vratili. Ono što ju je po njezinim riječima privuklo u Body Creator je upravo to što pismeno garantiraju rezultate i što su oni trajni.

Članicu je u Body Creator-u dočekalo „prvi sat vitkosti“. U taj prvi sat spada antropometrijska i metabolička analiza tijela na kojoj su joj objasnili program i dali odlične nutricionističke savjete kao i prehranu koja se mora slijediti.

„…Ono što mi je najvažnije je to da dijeta nije zahtjevna. Imam dozvoljene namirnice i s popisa mogu u svakom trenutku kućnog ili poslovnog ručka odabrati ono što mogu jesti. Druga stvar koja mi se jako svidjela u Body Creator-u je vrlo prijazno, ali ponekad strogo osoblje. Kad sam dobra onda me nagrade, kad zgriješim (a još uvijek mi se to dogodi) onda me kritiziraju i to je upravo ono što mi treba. Da se mogu psihološki sama nositi s ovim „projektom“ onda ne bih dolazila ovdje, ali s obzirom da sam tu treba mi i sva moguća psihološka i fizička pomoć da zadane rezultate i ostvarim. Zato su tu i asistentice Body Creator-a  koje mi u tome pomažu. „

Body Creator-ova Termo slim metoda mršavljenja zasniva se na iskorištavanju blagodati topline za topljenje masnih naslaga. Metoda se sastoji od aktivnog vježbanja u termo kapsuli, suhih ozonskih kupki, infra crvenih kapsula. Uz taj dio kombiniraju se razne pasivne metode koje imaju svrhu eliminacije celulita dodatnu lipolizu i masažu. Za to su našoj članici uz termo kapsule i suhe ozonske kupke predložili LPG  najmoderniji aparat koji pobjeđuje celulit unutar vezivnog tkiva, djelujući na dubinske slojeve i kolagenske stanice, a koji radi na principu vakuuma.

makeover u Body Creatoru

Do najjačeg eliminiranja masnih naslaga dolazi kada je tijelo, uz toplinu, izloženo i fizičkoj aktivnosti, stoga se u termo kapsuli centimetri gube točno na željenim kritičnim točkama. Kad se tome doda činjenica da tijelo za proizvodnju svake kapi znoja potroši 0,06 kalorija i da su enzimi koji razgrađuju masne stanice najaktivniji kad je fiziološka temperatura okoline i tijela izjednačena, onda dolazimo do vrlo uspješne metode koja je našoj članici pomogla da u manje od mjesec dana dođe na 97,4 kg tj da izgubi oko 5 kilograma na težini.

„S obzirom da mi je cilj izgubiti svih 30 kg viška, ovih 5 u prvih mjesec dana je više nego odličan rezultat. Pogotovo što se nisam mučila i nisam se iscrpljivala na vježbama. Sve mogu ležerno odraditi i rezultati su vidljivi. U Body Creator-u su mi objasnili da je 5 kg mjesečno najviše što se i može izgubiti, a da se ne gubi voda i mišići. Tako da su ovo polagani ali sigurni rezultati. Ja sam borac i nikada ne odustajem tako da sam odlučila novih 5 kilograma ostaviti u Body Creatoru ovaj mjesec.“

Ako ste i vi poželjeli mršaviti paralelno s našom članicom, a u Body Creatoru su toliko sigurni u uspješne rezultate da u protivnom čak vraćaju novac, možete se javiti na broj telefona 01/4846133.

Za WiA članice tu je i određen popust – 50 % popusta na cijene u cjeniku za personalizirane tretmane mršavljenja i dodatniih 10% popusta na sve akcijske cijene za akcije direktno u Body Creatoru. 

makeover u Body Creatoru

Ali Body creator nije samo uspješna metoda mršavljenja već i vrlo dobra investicija jer omogućavaju kupnju njihove franšize i otvaranje takvog centra po njihovim uputama u drugim gradovima Hrvatske. Pa, ako mršavljenje nije vaš trenutni problem, možda vam ova ponuda za ulazak u poduzetništvo uz poznati brend i uhodano poslovanje bude zanimljivija.

Foto: Body Creator

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.