Zidne tapete koje uljepšavaju svaki prostor

Najstarije zidne tapete su bile prave umjetničke slike. Potječu s istoka i umjetnik bi razbacao svoj dar s kistom baš po cijeloj zidnoj oblozi. S vremenom to se izgubilo i kada se spomenu tapete mnogima se u glavi projicira stari prašnjav stan s različitim uzocima na svakom zidu bez reda i pravila.

Ako ste se i vi odlučili na neke izmjene u stanu posjetite Naftalinin showroom interijera u Botinecu.

“Došla sam baš u trenutku kad su postavljali tapetu sa svrhom uređenja svog ureda. Oči su mi se zasjajile i znala sam to je to. Ostala sam bez teksta. To nisu samo tapete, to je umjetnost, to su D tapete najblaže opisano”, kaže Ivana.

Zašto je sad odjednom ta tapeta posebna?

To je Wall& Deco tapeta, izrađena baš po mjeri, samo za taj zid.  U katalogu je cijeli niz umjetničkih dijela u obliku fotografija, ilustracija, grafike ili akvarel crteža. Svaka od kreacija je specijalno dizajnirana za vertikalni zid pa svaka od pozadina ostavlja doista originalan vizualni efekt. Vinily tapete osvajaju svojim izgledom i ukrašavaju unutarnji prostor.

Wall&Deco ne zaustavlja dah samo u svakodnevnim prostorima. U suradnji s tehnolozima razvili su svoj OUT i WET sistem specijaliziran za kupaonice, tuš, saune, prostore oko bazena te čak fasade! Koristi se posebna tehnika printanja na fiberglasu koja omogućuje postavljanje u tako osjetljive vlagom i parom prostore.

Preciznost je najbitniji faktor prilikom postavljanja tapete u prostor i da je naravno sve pod desetogodišnjom garancijom.

Jedno je sigurno, u Naftalinu se zadovoljni klijenti ponovno vraćaju jer uvijek oduševe novim inovacijama i asortimanom u kojem jednostavno pronađete srodnu dušu.

Foto: Naftalina

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.