Allianz: 15% popusta na dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje članicama Women in Adria

Allianz Grupa jedna je od vodećih svjetskih financijskih institucija sa 122 milijuna klijenata u više od 70 zemalja, a prema rezultatima ovogodišnjeg Brand Finance Global 500, na popisu najvrjednijih i najjačih svjetskih brendova zauzima 24. mjesto te je svjetski broj 1 brend za osiguranje i upravljanje imovinom.

Allianz je u Hrvatskoj prisutan od 1999. godine. Danas posluje kao Allianz Hrvatska d.d., a poslovanje se temelji na suradnji s više od 400 agencija (posrednika) u osiguranju koje su u velikom broju vlasništvo žena poduzetnica.

Kao nastavak uspješne dosadašnje suradnje, članicama WOMEN IN ADRIA i članovima njihove uže obitelji (supružnici i uzdržavana djeca) nudimo dodatne pogodnosti prilikom ugovaranja zdravstvenih osiguranja u Allianzu – 15 % popusta na redovne premije paketa dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje

  • Pokriće svih participacija (doplata) u državnom sustavu.
  • Police se ugovaraju kao dugoročne pri čemu se navedeni popusti primjenjuju za cijelo vrijeme trajanja ugovora.

Dodatno zdravstveno osiguranje

  • Pregledi bez uputnice i čekanja u privatnim zdravstvenim ustanovama.
  • Djeca (od 7. do 17. god.) mogu se osigurati na polici člana WIA ili supružnika/partnera kao dodatni osiguranici.
  • Nakon 18. godine djeca se osiguravaju samostalno na novoj individualnoj polici pod uvjetom da su uzdržavani članovi obitelji.
  • Police se ugovaraju kao višegodišnje (trajanje osiguranja 2 godine) pri čemu se navedeni popusti primjenjuju za cijelo vrijeme trajanja ugovora.
  • Police dodatnog zdravstvenog osiguranja nije moguće prekinuti kao ni promijeniti paket s većeg na manji ili obrnuto prije isteka ugovornog razdoblja od 2 godine.

Ponuda je važeća od 15.2.2023. do 15.2.2024.

Članice koje žele osigurati svoje djelatnike te ujedno isplatiti neoporezivi primitak (do iznosa od max. 331,81 EUR po zaposleniku godišnje) pozivamo da zatraže posebnu individualnu ponudu.

Želite ugovoriti osiguranje, trebate savjet ili imate pitanja, obratite nam se preko poveznice.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

direktorica aura

Osnivačica Aure: “Ukus menadžmenta nije bitan, pratite trendove”

Beograđanka Mila Litvinjenko direktorica je Aure – brenda dekorativne kozmetike koji zbog visoke kvalitete i pristupačne cijene osvaja ljubiteljice šminke u...
- Advertisment -