Promocija knjige Brune Šimleše – Umjetnost života

Bruno Šimleša, u suradnji s nakladom Ljevak, predstavlja novu knjigu pod nazivom Umjetnost života: Kako ovladati umijećem ljubavi.

Umjetnost života – kako od svog života stvoriti remek-dijelo

Bruno Šimleša poznati je hrvatski TV voditelj emisije Svaki dan, dobar dan, koja se emitira na HRT-u, i autor uspješnica iz područja samopomoći. Dosad je objavio sedam knjiga, od kojih su Ljubavologija i Škola života, obje u izdanju naklade Ljevak, bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka.

U Školi života, Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u Ljubavologiji nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svoga života stvoriti remek-djelo!

„Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje, ali ako su nam suđene najviše visine, šteta je zadovoljiti se osrednjim životom. Šteta je svoj život ne posvetiti ljubavi i stavljati sebe na zadnje mjesto u vlastitom životu“, kaže autor Bruno Šimleša.

Na 264 strane, podijeljene u osam poglavlja, Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.

Promocija nove knjige održat će se u utorak, 24. ožujka u 19 sati u CineStaru Zagreb (Branimir Centar, dvorana 2). Na promociji će sudjelovati prof. dr. sc. Željka Kamenov s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, glumica Doris Pinčić Rogoznica, autor Bruno Šimleša, a promociju će moderirati Daniela Trbović.

Knjigu ćete moći naći i u prodaji po cijeni od 99 kn za meki uvez i 139 kn za tvrdi uvez.

Foto: FB Burno Šimleša

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više