CARWIZ rent a car – 20% popusta

Nakon više od 20 godina iskustva rada u rent a car industriji, osnivač i vlasnik tvrtke Krešimir Dobrilović pokrenuo je CARWIZ rent a car koji danas posluje putem 13 poslovnica u svim većim gradovima diljem Hrvatske te u više od 60 poslovnica diljem svijeta. Tvrtka u Hrvatskoj zapošljava gotovo 100 zaposlenika, te ima flotu koja broji preko 2.000 najmodernijih vozila, odnosno ukupno preko 4.000 vozila svih marki i brandova u svijetu.

Našim korisnicima, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim klijentima, pružamo najvišu razinu kvalitete usluge po najpovoljnim cijenama.

Za sve WiA članice, CARWIZ je pripremio ekskluzivan popust od 20% na sve vrste vozila i najmova.

VAŽNO: popust nije moguće ostvariti na već akcijske cijene vozila, tj. popusti se međusobno ne zbrajaju.

Za dodatne informacije i rezervaciju vozila slobodno se javite na [email protected], pozivom na broj +385 1 4094 444 ili osobnim dolaskom u jednu od Carwiz poslovnica. VAŽNO: obavezno je u komunikaciji navesti da ste članica te navedeno dokazati predočenjem članske iskaznice.

Niste članica? Pridružite se našoj mreži i iskoristite ovaj i brojne druge pogodnosti. Detalji su na linku. Za sve dodatne informacije obratite se na 091 6128 200 (Maja, Women in Adria).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime