Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

2.5. Webinar: Kako upravljati stresom i emocijama

2 svibnja @ 19:00 - 20:00

Svakim danom se suočavate sa sve većim brojem radnih zadataka?  Vaši nadređeni imaju previše očekivanja od vas? Muče vas rokovi? Previše toga preuzimate na sebe? Gubite fokus ili se pretrpavate zadacima?

Stres se može odraziti na vaše zdravlje i kvalitetu privatnog života. Mnoge napredne svjetske kompanije poput Apple-a, Nike-a i Google-a već su otkrile prednosti tehnika za nošenje sa stresom, vrijeme je da probate i vi.

Možete li izabrati život bez stresa?

Teško, jer je stres dio života i nikada ne znate što Vas čeka. Možete li naučiti bolje upravljati stresom i ne dozvoliti da Vas izbaci iz takta i loše utječe na Vas? Apsolutno možete. To su otkrile i brojne druge kompanije poput Intela i Goldman Sachs-a.

Psiholozi i drugi stručnjaci godinama su proučavali tehnike i alate pomoću kojih možete naučiti kako upravljati sobom u stresnim situacijama i povećati svoje liderske vještine. Mi u Partus akademiji koristimo provjerene znanstveno dokazane tehnike i alate kojima možete dugoročno pojačati svoju otpornost na stres i poboljšati kvalitetu svog života.

Na ovom webinaru saznat ćete:

  • kako razlikovati dobar od lošeg stresa

  • koje su pretpostavke uspješnog upravljanja emocijama

  • koje su najefikasnije tehnike upravljanja emocijama

  • što učiniti ukoliko se osjećate tjeskobni

  • kako  pomoći sebi i drugima u razdoblju krize

O PREDAVAČU:

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“.

Iza sebe ima održanih preko 800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. Stalni je suradnik na Hrvatskom radiju II program gdje u emisiji „Drugi dio dana“ slušateljima pomaže sa savjetima kako poboljšati kvalitetu života i odnose s drugim ljudima. Surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva. Ostatak životopisa pronađite na linku.

VAŽNE INFORMACIJE – molimo pročitati:

Radionica je besplatna za sve WiA članice, ostali mogu platiti webinar ili članstvo. Održat će se putem live prijenosa u zatvorenoj grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica, obavezna je prijavana na [email protected] kako bismo vas dodali u grupu.

Detalji:

Datum:
2 svibnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00