Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

21.4. Webinar: Kako komunicirati na društvenim mrežama u vrijeme krize

21 travnja @ 19:00 - 20:00

Besplatno

Ušli smo u novi način života i komuniciranja i više nego ikada smo svjesni koliko je važno biti vidljiv na društvenim mrežama i kroz digitalne kanale komunikacije.

Koji su novi trendovi na FB i IG, trebamo li sada biti aktivni i objavljivati postove ili čekati bolje dane?

Koji su trendovi u digitalnom svijetu?

Sve to i još više reći će vam na online besplatnom predavanju za članice dipl.oec. Anđelka Valentić, marketing supervisor u firmi Grundfos, PR & brand ambasador brenda Indestructible u Hrvatskoj, te vanjski suradnji Eduka centra kao i naša aktivna članica.

O predavaču:
Dipl.oec. Anđelka Valentić završila je ekonomski fakultet u Osijeku. nakon toga završava i Akademiju digitalnog marketinga – Arbona.
Trenutno je zaposlena kao Marketing Supervisor za zemlje Adria regije – Grundfos . Ujedno je i vanjski suradnik Eduka centar te PR & Brand ambasador Indestructible Croatia.

O predavanju:
– Koji su aktualni trendovi u online svijetu i digitalnom marketingu
– Treba li se sada oglašavati
– Suradnja s influencerima
– Targetiranje kampanja na društvenim mrežama

VAŽNE INFORMACIJE:
Predavanje je besplatno za sve WiA članice. Održat će se putem Microsoft Teamsa 21.4. u 19h, a link ćete dobiti u zatvorenoj FB grupi na dan eventa.

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica OBAVEZNA je prijava putem maila:
[email protected] kako biste dobili podatke za uplatu članstva ili samo ove edukacije te link na event.

Ako već jeste članica, obavezno se priključite u našu zatvorenu člansku Facebook grupu jer ćemo tamo staviti link na event i sve druge koji se u narednim tjednima održavaju.

Detalji:

Datum:
21 travnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00
Cijena:
Besplatno