Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

22.4. Webinar: Kako voditi osobne financije za vrijeme krize

22 travnja @ 19:00 - 20:00

Zabrana rada uslijed pandemije uzrokovane COVID-19 velikom broju građana znatno smanjuje redovite mjesečne prihode te donosi velike financijske probleme ponajviše što ne znamo koliko dugo će sve ovo trajati i s kolikim ekonomskim posljedicama.

Vjerujemo da je gotovo svatko zadnjih nekoliko dana, tjedana doživio poveći stres analizirajaući svoje prihode, rashode, imovinu… Napadaje stresa pokušali ste umiriti razgovorom s svojim osobnim bankarom, no tek tada dolazi do napadaja panike. No, ne očajavajte! COVID-19 stvorio je novi prioritet u vašem životu, stvorio je potrebu da naučite samostalno upravljati vlastitim osobnim financijama.
Danas više nemamo niti jedan valjani izgovor da financije prepustimo u ruke nekome drugome. Vrijeme je da naučimo preuzeti kontrolu nad našom financijskom budućnošću.
Svjesno raspolaganje novcem ne znači ograničavati slobodu, već promicati slobodu.

 

Tokom ove edukacije o upravljanju osobnim financijama i novčanim navikama uvidjet ćete da učenje o financijama nije nuklearna fizika.

Obradit će se sljedeće teme:

– zašto je važno ne paničariti
– osvještavanje trenutne financijske situacije
– zamke moratorija na kredite
– za i protiv raskida životnog osiguranja
– dobrovoljne mirovinske štednje i sličnih štedno – ulagačkih ugovora
– koji je prvi korak

 

O PREDAVAČU:

Temeljem 24-godišnjeg isključivo bankarskog staža na poslovima savjetovanja, kreditiranja i voditelja za poslovanje s stanovništvom, te završenim obrazovanjem i zvanjem Stručna specijalistica menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija, Marina je došla do spoznaje da je građanima potrebna stručna i neovisna pomoć vezano za upravljanje i planiranje osobnih financija.

I eto je u poduzetništvu uz ENERGIJA NOVCA obrt za usluge savjetovanja i proizvodnju. Danas je teško dobiti objektivnu financijsku sliku, objektivan financijski savjet jer su svi koji upravljaju našim novcem po različitim institucijama vođeni prvenstveno vlastitim koristima i provizijama, pitanje je čak i koliko im je bitan ishod tog novca u konačnici.

Upravo se po tome Marina razlikuje jer je ona neovisni financijski coach i nema potpisan ugovor o proviziji s financijskim institucijama tako da daje potpuno objektivnu financijsku sliku. U interesu joj je pomoći vam u kreiranju stabilne financijske budućnosti i financijske neovisnosti. Više o njoj pročitajte na https://marinalehki.com/o-meni/ a o tome što nudi na https://marinalehki.com/financijske-radionice/

 

VAŽNE INFORMACIJE:
Predavanje je besplatno za sve WiA članice. Održat će se live u zatvorenoj FB grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o benefitima članskih paketa pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica OBAVEZNA je prijava putem maila:
[email protected] kako biste dobili podatke za uplatu članstva ili samo ove edukacije te kako bismo vas dodali u grupu.

Detalji:

Datum:
22 travnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00