Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

22.5. Webinar: Online pregovaranje u doba krize i nesigurnosti

22 svibnja @ 15:00 - 16:30

COVID-19 utjecao je više ili manje na svakog od nas, na naše biznise, na poslovne partnere, na naše kupce i klijente. Mijenjaju se prioriteti, ponašanja, način poslovanja, kupovna moć, ponuda i potražnja. U ovakvim kriznim situacijama izrazito je bitno s kim surađujete i kakve uvjete dogovarate, jer o tome ovisi nastavak Vašeg poslovanja.

Zato ćemo se kroz dvije coaching radionice posvetiti temi koja je jako aktualna – pregovaranje u doba krize i nesigurnosti. Posebnost ovih radionica su vježbe i meditacije koje će vam pomoći da se bolje pripremite za pregovore i steknete više samopouzdanja.

Coaching radionice su namijenjene poduzetnicama

  • koje upravo ili će uskoro pregovarati o novim ili produženju postojećih ugovora i uvjeta poslovanja

  • koje pregovaraju online

  • koje žele naučiti kako se bolje pripremiti i pregovarati s više samopouzdanja.

COACHING RADIONICA – 22.5. u 15h

Prijavite se i na vezanu radionicu 18.5.

 Online pregovaranje

Teme kroz koje prolazimo: kako se pripremiti za online pregovore, o čemu i kako pregovarati online, komunikacija u online pregovorima, neka aktualna pitanja iz prakse, strategije i taktike za online pregovaranje, mali savjeti i trikovi.

Vježba + meditacija

O predavačici:

Renata Ivaštinović, dipl. oec., poslovna je savjetnica, trenerica, coach i voditeljica projekata. U svijetu nabave i lanca opskrbe je oko 25 godina. Radila je u velikim sustavima, vodećim svjetskim i regionalnim kompanijama (L’Oreal, Shell, GlaxoSmithKline, Croatia osiguranje), u kojima je pokretala, organizirala i unaprjeđivala organizacije Nabave te vodila timove kroz tranzicije i transformacije. Sudjelovala je i vodila globalne projekte surađujući s timovima od Azije do Amerike.

Prije dvije godine osniva Nabavu Plus. Kroz poslovne treninge i coaching koristi više od 70 alata za razvoj timova i osobnih kompetencija. Kroz savjetovanja, interim angažman i projekte daje stručnu podršku u izradi strategija i različitim poslovnim situacijama povezanim s nabavom. Poseban naglasak stavlja na organizaciju, procese, pregovaranje i odnose s dobavljačima, digitalizaciju nabavnih procesa te osobni i profesionalni razvoj.

Renata organizira razna edukativna događanja, gost je predavač i surađuje s akademskom zajednicom. Članica je nekoliko udruga, između ostalih HUND-a, HUP-a, WiA. Diplomac je Silva metode – znanstveno dokazane metode kontrole stresa i razvoja uma, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, certificirani INNLP Practitioner i Wingwave coach. Renata prati trendove i kontinuirano se usavršava kroz specijalističke treninge, a nova znanja prenosi kroz svoje programe.

VAŽNE INFORMACIJE:

Radionice su besplatne za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se putem Microsoft Teams aplikacije, a link ćete dobiti na mail na dan eventa.

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Bez obzira jeste li članica ili ne, obavezna je prijava na [email protected]

Detalji:

Datum:
22 svibnja
Vrijeme:
15:00 - 16:30