Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

23.4. Excel online: praktična radionica Excela za poslovne i osobne potrebe

23 travnja @ 19:00 - 20:00

Predavanje iz poslovnog korištenja Excela trajati će 60 minuta putem aplikacije Zoom u izvođenju predavačice Ane Alfirev iz EdukaCentra. Molim vas pročitajte cijeli tekst jer sadrži sve bitne informacije!

Teme koje će se obrađivati:
– formiranje boja
– automatizirane tablice
širina stupaca
– prečice za kretanje po velikim tablicama
– razdvajanje i spajanje podataka
– označavanje i brisanje duplikata
– padajući izbornik i još poneke tips&tricks koji će vam pomoći u lakšem snalaženju i korištenju Excela

Više o predavačici:

Ana Alfirev inženjer je računarstva, baze podataka koja u EdukaCentru radi kao koordinator nastave i predavač informatičkih tečajeva. Od 2004.godine predaje Microsoft Office paket, a posebnu pažnju daje Excelu koji se s godinama prilagodio potrebama polaznika i poslovnog sektora u smislu obrade podataka, a što Ana prenosi svojim polaznicima. Osim održavanja predavanja u fizičkim učionicama, Ana provodi i InHouse edukacije iz poslovne primjene Excela za mnoge naše klijente. Trenutno se sve edukacije provode online što nimalo ne umanjunje kvalitetu prijenosa znanja Excela polaznicima koji i sami tome svjedoče. Više o iskustvima polaznika i Ani kao njihovoj predavačici možete pročitati na linku Facebook stranice EdukaCentra.

VAŽNE NAPOMENE!!

Radionica je besplatna za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se putem Zoom-a, a link ćete dobiti na mail na dan eventa.

Ograničena je na 10 mjesta zbog interaktivnog načina izvođenja radionice – sami ćete istovremeno isprobavati navedeno u svom Excelu. Ukoliko naiđete na poteškoće, predavačica će vam odmah pomoći uz screen sharing opciju.

Za prijavu se potrebno javiti na [email protected] Prijave primamo prema redoslijedu dolaska, a po potrebi ćemo otvoriti dodatne termine.

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

OBAVEZNA je prijava putem maila:
[email protected] kako biste dobili podatke za uplatu članstva ili samo ove edukacije te link na event.

Ako već jeste članica, obavezno se priključite u našu zatvorenu člansku Facebook grupu jer ćemo tamo objavljivati i sve ostale besplatne edukacije: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Detalji:

Datum:
23 travnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00