Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

24.4. Istra i kvarner: Online networking breakfast – Kako u krizi stvoriti novo “ja”

24 travnja @ 9:00 - 11:00

KN80

Ana Keglović Horvat jedna je od najomiljenijih naših predavačica. Do sada smo s njom održali niz networking breakfasta u gradovima diljem Hrvatske. Na svima njima, Ana je govorila o tome koliko joj je važna intuicija u poslovanju, kako ju razvijati i što za poduzetnice znači stres. “Uglavnom svi koji su dolazili su me slušali, a poneki su me stvarno i čuli. Još manje njih je i primjenilo ono što smo učili”, kaže Ana

O PREDAVANJU:

“Nije se imalo vremena za te stvari kao što je poslovni i osobni rast i razvoj, nisu bile na listi prioriteta, trebalo je riješiti sve ostalo i sve ostale, a ti si sama sebi tek onda na redu, slučajno je iskrsnulo baš nešto drugo… Nema tu ništa slučajno. Sve je to s razlogom.

Nekako se sve guralo dok nije došlo doba kada smo svi, možemo reći, postavljeni na test svega naučenog. Stres i problemi su se koji godinama gomilali sada su iskočili kao plesačica iz torte. Plesačica nije nimalo lijepo plesala, torta je letjela direktno nama u lice. U samo jednom danu, jednom odlukom, stao je poslovni život mnogim poduzetnicama. Cap, rukom odneseno. Nema više vašeg načina rada, nema više dnevnih obaveza, nema rada, nema suradnika. Nema ni puno nekih opcija što sada. Ili nam se to čini? Možda ima opcija.

Ima vrlo jednostavna opcija: da se prilagodiš ili nestaneš. Ima samo spoznaja da se ponovno moraš osloniti na sebe, svoje znanje, potencijal i tehnike koje ti mogu pomoći.

Vjerujem da je ovaj period, osim što donio hrpu problema radi pandemije, a nekima i radi potresa, donio i jako puno učenja onima koji učiti mogu, hoće i žele. Posvuda se nude besplatne edukacije, pomoć, savjeti. Ima ih do granice da više nemaš dovoljno vremena u danu da ih sve probaviš ili barem one koje ste htjeli.

I što sada? Sada vam mi nudimo – još samo jednu edukaciju?

Ne. Nećemo raditi samo još jednu edukaciju. Radit ćemo ono što sam pisala prije nekoliko dana. Ako si čitala moj tekst za Women in Adria (ako nisi, sad imaš sve vrijeme svijeta i klikni na članak) samo ću ti reći – idemo korak dalje. Neki i dva koraka dalje.

Naučit ću vas neke vrlo korisne tehnike, pojasniti kako same sebi možete pomoći, kako riješiti neke ružne misli u glavi i kako krenuti dalje. Malo ćemo zajedno vježbati, pokazat ću vam što i kako ja vježbam, kako mi sada koristi intuiciju u poslu i kako sam iskoristila ovo vrijeme izolacije. Sve to možete koristiti i kada se situacija stabilizira i bit ćemo interaktivne, pričat ćete i vi. Dobro bi došlo da imate upaljenu kameru.

Neki vole učiti na malo teži način, nekima se pod kožu uvuklo da sve moraju učiti kroz neku patnju. Neki su ipak došli do razine da znaju učiti i na drugi način. Ovo je taj drugi način.”

VAŽNE INFORMACIJE:

Kako će izgledati Networking breakfast online? Pa gotovo isto kao i uživo. To je manji networking event pa ćemo kao i uživo malo popričati prije Aninog predavanja.

Breakfaste uživo radimo lokalno, pa će tako izgledati i ovaj, za poduzetnice i naše partnere s područja Istre i Kvarnera.

Za sve WiA članice s ovog područja, event je besplatan. Ako niste članica, možete nadoplatiti za event ili se učlaniti u našu mrežu kako bi ostvarili brojne druge besplatne pogodnosti i evente (u našoj zatvorenoj Facebook grupi svakog tjedna imamo brojna live predavanja). Članski paketi su trenutno i na popustu, a sve ih pogledajte na linku:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o članskim paketima pročitajte i na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko se trenutno ne želite učlaniti u našu mrežu nego samo platiti ovaj event, cijena je 80 kn (PDV uključen).

Obavezna je prijava putem obrasca na linku, a na mail će vam stići podaci za uplatu i ostale informacije. Live predavanja održat će se putem Microsoft Teams aplikacije, a dan prije eventa na mail ćete dobiti link za pristup predavanju. Ukoliko niste članica, link ćete dobiti nakon uplate eventa ili članstva.

Samo za članice s područja Istre i kvarnera smo pripremili i POKLON! Kako se radi o jutarnjem predavanju, da biste nam bili odmorni i koncentrirani, u suradnji s Franckom poslat ćemo na vašu adresu mali poklon pažnje – Franck kave i čajeve.

PRIJAVITE SE NA [email protected]

Detalji:

Datum:
24 travnja
Vrijeme:
9:00 - 11:00
Cijena:
KN80