Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

29.4. Webinar s Gordanom Kadoić: Kako prodavati za vrijeme krize

29 travnja @ 15:00 - 16:00

Trenutna situacija postavlja ispred nas različite izazove, gura nas iz zone komfora i testira naše sposobnosti prilagodbe. Faza nesigurnosti i otežanog poslovanja stvara nove prilike koje trebamo prepoznati i prilagoditi naše poslovanje trendu budućnosti.

Prodaja, koja je “core business” u više od 90% tvrtki trenutno doživljava najsnažniju transformaciju unutar organizacije.

U kojoj smo fazi? Možemo li se pripremiti za izvanredne okolnosti? Kako poslovati i prodati proizvod/uslugu kada je fokus kupaca/potrošača negdje drugdje? Je li trenutna situacija za nas propast ili prilika?

Na ova i brojna druga pitanja koja trenutno najviše muče svakoga od nas koji živi od prodaje svojih proizvod/usluga odgovara i daje savjete naša članica Gordana Kadoić, poslovna savjetnica i trenerica za prodaju i leadership.

 

O PREDAVAČU:

Gordana je magistrica ekonomije, stručnjakinja za upravljanje tvrtkama, prodajnim timovima i menadžerima, s bogatom karijerom od 25 godina na prodajnim i managerskim pozicijama mnogih hrvatskih i međunarodnih tvrtki.

Povećanje prodaje, smanjenje troškova, optimizacija poslovanja, otvaranje novih kanala za korisnike i razvoj timova i vrhunskih leadera samo su neka od njezinih postignuća tijekom kojih je trenirala mnoge timove i pojedince, prenijela znanja i pripremila ih za nove izazove.

Zadnje 4 godine je poduzetnica, vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate iz Zagreba koja se bavi poslovnim savjetovanjem i korporativnim edukacijama iz područja leadershipa i prodaje. Više o Gordani pročitajte u našem intervjuu.

VAŽNE NAPOMENE – molimo pročitati:

 

Radionica je besplatna za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se putem Zoom-a, a link ćete dobiti na mail na dan eventa.

Ako sudjelujete kao članica, link na event bit će u zatvorenoj grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica, obavezna je prijavana na [email protected]

Detalji:

Datum:
29 travnja
Vrijeme:
15:00 - 16:00