Loading Događanja

« All Događanja

 • Ovaj događaj je prošao.

29.5. Besplatni poludnevni webinar by Google: osnažite svoje digitalne vještine i podignite biznis na novu razinu

29 svibnja @ 13:00 - 17:00

Besplatno
Google radionica

Nakon niza besplatnih webinara za naše članice, nastavljamo s novim temama. Ovoga puta, u suradnji s Googleom i Algebrom predstavljamo serijal radionica “Digitalne garaže”. Prva na redu je radionica kojom ćete izbrusiti svoje digitalne vještine i pomoći svom biznisu da raste.

Znamo da danas biznisi jednostavno moraju imati online prisutnost, no u moru informacija i radionica, odakle krenuti?

U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine, Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje 2 godine educiralo više od 2 milijuna ljudi.  Učite od stručnjaka za internet poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, te maksimalno iskoristite Internet u svom poslovanju.

Ovo je prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Na ovoj radionici naučit ćete kako:

   • podići svjesnost o svojem proizvodu, tvrtki, blogu, stranici

   • razviti odnos na društvenim mrežama

   • povećati prihode online

   • povećati prihode offline

O PREDAVAČU:

Marija Renić Marić od 2006. godine se aktivno bavi online sferom. Njezin interes za online procese razvijao se pišući blogove i kolumne za razne portale. Ekspanzijom društvenih mreža počela se aktivno baviti community managmentom. Prvo iskustvo u community managmentu i e-commerceu stekla je u tvrtki Ulix d.o.o. i Letalske.si. Kroz dvije godine radila je na razvoju marketinške strategije, SEO optimizaciji, povezivanju sa ERP sustavima, online oglašavanju i omni channel sustavu. 2013. godine svoja znanja i iskustva prenijela je u Hrvatski Telekom, gdje do danas radi na poboljšanju procesa, sustava, korisničkog iskustva te razvoju online marketinške strategije za webshop HT-a s ciljem ispunjavanja prodajnih ciljeva online kanala.

Od 2016.godine svoja znanja i iskustva prenosi studentima digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra. Kroz dosadašnja iskustva upoznala je važnost međuljudskih odnosa u poslovnom okruženju, uvelike razvila komunikacijske sposobnosti i inovativnost u rješavanju problema. Za sebe voli reći da je odgovorna i spremna na nove izazove, s izraženim smislom za organizaciju.

Ostatak CV pročitajte na linku.

VAŽNE INFORMACIJE:

Radionica će se održati online 29.5., trajat će od 13h – 17h. Besplatna je i mogu sudjelovati samo Women in Adria članice.

Prijave članica za radionicu te upite za članstvo primamo na [email protected]

Obavezna je prijava putem maila kako biste na dan eventa dobili link na radionicu.

Izvodi se uživo putem Google Hangouts platforme. Potrebno je imati Google e-mail račun (gmail) kako bi vam došla pozivnica i upute za priključivanje.

Ukoliko niste članica, iskoristite popust do 1.6. i učlanite se u našu mrežu. Besplatne webinare imamo tijekom cijele godine kao i brojne druge pogodnosti za članice. Na linku pronađite više detalja.

Foto: Unsplash

 

Detalji:

Datum:
29 svibnja
Vrijeme:
13:00 - 17:00
Cijena:
Besplatno