Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

4.6. Besplatni webinar: Google AdWords radionica u suradnji s Googleom

4 lipnja @ 15:00 - 17:00

Besplatno

Nakon niza besplatnih webinara za naše članice, nastavljamo s novim temama. U suradnji s Googleom i Algebrom održali smo besplatnu poludnevnu radionicu za naše članice, a sada nastavljamo s temama u tom smjeru u sklopu projekta “Digitalne garaže”.

Google je mjesto na kojem korisnici pretražuju što će raditi, kamo će ići i što će kupiti. Vaš oglas može se pojaviti na Googleu u trenutku kada neki korisnik pretražuje proizvode ili usluge poput vaših.

Neovisno o tome nalaze li se za stolnim računalom ili uz mobilni uređaj, pravodobni oglasi mogu osobe pretvoriti u dragocjene korisnike.

Google Ads olakšava vam pokazati svijetu po čemu je vaša tvrtka jedinstvena kako biste doprijeli do korisnika koji pretražuju upravo ono što nudite.

Ovo predvanje je uvod u Google Ads uz upoznavanje principa na kojem funkcionira kao i mnogih mogućnosti koje nudi. Polaznici predavanja doznat će što su to Search i Display kampanje, kako jezično i geografski targetirati svoje ciljne skupine, kako izraditi oglase, uz preporuku najboljih praksi.

O PREDAVAČU:

Darko Perković stručnjak je na području digitalnog marketinga s više godina iskustva predavanja na Otvorenom učilištu Algebra u Zagrebu. Uz predavanja na Algebri, Darko predaje i za Google Hrvatska te je član tima edukatora u sklopu globalnog Googleovog projekta pod nazivom „Digitalna garaža“. Osim što je predavač, Darko Perković vlasnik je digitalne agencije Targetad koja se bavi digitalnim marketingom i SEO optimizacijom. Uža specijalnost agencije su Google Ads i SEO optimizacija, a svojim klijentima redovito pruža i usluge oglašavanja na društvenim mrežama, pisanja SEO optimiziranih tekstova, web-analitike i izrade web-sjedišta uz marketinško planiranje web-a.

VAŽNE INFORMACIJE:

Radionica će se održati online 4.6., trajat će od 15h – 17h. Besplatna je i mogu sudjelovati samo Women in Adria članice.

Prijave članica za radionicu te upite za članstvo primamo na [email protected]

Obavezna je prijava putem maila kako biste na dan eventa dobili link na radionicu.

Izvodi se uživo putem Google Hangouts platforme. Potrebno je imati Google e-mail račun (gmail) kako bi vam došla pozivnica i upute za priključivanje.

Ukoliko niste članica, iskoristite popust do 1.6. i učlanite se u našu mrežu. Besplatne webinare imamo tijekom cijele godine kao i brojne druge pogodnosti za članice. Na linku pronađite više detalja.

Foto: Pexels

Detalji:

Datum:
4 lipnja
Vrijeme:
15:00 - 17:00
Cijena:
Besplatno