Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

8.5. Online networking breakfast – Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke

8 svibnja @ 9:00 - 11:00

KN80

Jeste li prije Covid-19 na bilo koji način predosjetile da će doći neki poslovni problemi? Recimo jeste li tri mjeseca prije intuitivno osjetile da treba stvoriti zalihu za poslovanje jer bi moglo doći do nekih nepredviđenih okolnosti. Je li vam vaša intuicija davala bilo kakve signale? Ako jest, jeste li obratili pažnju na te signale? Što biste poduzeli da ste imali takav znak na vrijeme?

Razvoj intuicije u poslovanju je tema kojom ćemo se baviti na drugom po redu online networking breakfastu. I ne samo vezano uz trenutnu situaciju, već generalno pitanjima kako intuicija pomaže prilikom našeg svakodnevnog poduzetničkog ili managerskog rada.

Pogledamo li samo klasičan radni dan jedne zaposlene žene ili poduzetnice. Pokušavamo se boriti s mnogim preprekama istovremeno. Od toga da pronađemo posao, zaradimo novac, naplatimo to što smo odradile, platimo sve što moramo, sklopimo nove poslovne suradnje, nađemo kvalitetne suradnike, smišljamo nove i uspješne poslovne ideje, realiziramo projekte, borimo se s birokracijom, apsorbiramo ogromnu količinu informacija, brinemo o obitelji, održavamo odnose s prijateljima, brinemo o sebi, vježbamo, kuhamo, razvažamo djecu i još stotine stvari.

Dodajmo tu i vrlo važne odluke koje moramo donositi. Koga zaposliti, koga otpustiti, tko je pogodna osoba za suradnju na projektu, pokušava li vas netko prevariti, hoće li vam klijent platiti, trebate li ulaziti u novi investiciju ili jednostavno sjesti, popiti kavu i sačekati bolja vremena?

Stres se pojačava svakom novom Excel tabelom koju morate pogledati, dodatnim e-mailom sa zahtjevima klijenata, pozivom na mobitel, sastankom, svakom novom situacijom u kojoj moramo donositi kvalitetne i dobre poslovne odluke. Psihički negativno reagiramo na stres, pada nam koncentracija, sposobnost odlučivanja i kreativnost, debljamo se ili smo psihički loše. Bolesti su sve češće uzrokovane stresom, a stres je jedan od najvećih razloga za bolovanje.

Kako nakon takvih dana biti ispunjena i uspješna u poslu? Kako uspješna i vrhunske poduzetnice stignu sve? Kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu?

Danas više nije tajna da uspješni poduzetnici, poslovni ljudi i korporacije u Hrvatskoj i svijetu uvelike koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi bili smireni, koncentrirani, fokusirani, kreativni i efikasni. Neke primjere takvog načina rada ćete čuti na predavanju.

Mentalna i emocionalna higijena jednako su važni za nas kao i osobna higijena tijela, a razvoj intuicije pomaže u donošenju poslovnih odluka, osobito kada nemate dovoljno vremena i informacija. U našem obrazovnom sustavu najviše se polaže na razvoj znanja i inteligencije, dok se na razvoju intuicije radi jako malo ili nikako.

A svima nam je poznata barem jedna situacija kada smo točno znali da će se nešto dogoditi, iako vam dugi nisu vjerovali. Točno ste osjetili. I taj vas osjećaj nikada ne vara. Što mislite kako bi bilo da znate koristiti i upravljati tim osjećajem? Da znate koristiti intuiciju na način koji će vam koristiti u poslu? Na ovom predavanju Ana Keglović Horvat će vam pokazati kako i koliko vam ove tehnike mogu pomoći i odmah vas naučiti neke od njih.

 

O PREDAVAČU:

Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica za poslovni i osobni razvoj, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Osnivačica je tvrtke AKH Consulting. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Kako će izgledati Networking breakfast online? Pa gotovo isto kao i uživo. To je manji networking event pa ćemo kao i uživo malo popričati prije Aninog predavanja.

Breakfaste uživo radimo lokalno, pa će tako izgledati i ovaj, za poduzetnice i naše partnere s područja i okolice Zagreba, Siska i Karlovca.

Za sve WiA članice s ovih područja, event je besplatan. Ako niste članica, možete nadoplatiti za event ili se učlaniti u našu mrežu kako bi ostvarili brojne druge besplatne pogodnosti i evente (u našoj zatvorenoj Facebook grupi svakog tjedna imamo brojna live predavanja). Članski paketi su trenutno i na popustu, a sve ih pogledajte na linku:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o članskim paketima pročitajte i na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko se trenutno ne želite učlaniti u našu mrežu nego samo platiti ovaj event, cijena je 80 kn (PDV uključen).

Obavezna je prijava putem maila na koji ćemo vam povratno poslati podatke za uplatu ukoliko niste članica. Live predavanja održat će se putem Zoom aplikacije, a dan prije eventa na mail ćete dobiti link za pristup predavanju. Ukoliko niste članica, link ćete dobiti nakon uplate eventa ili članstva.

POKLON! Kako se radi o jutarnjem predavanju, da biste nam bili odmorni i koncentrirani, u suradnji s Franckom poslat ćemo mali poklon pažnje – Franck kave i čajeve na prvih 10 prijavljenih.

PRIJAVITE SE za predavanje na [email protected] Prilikom prijave OBAVEZNO navesti ime, prezime, adresu (ako ste u prvih 10 primit ćete poklon kroz tjedan dana) te djelatnost kojom se bavite.

Detalji:

Datum:
8 svibnja
Vrijeme:
9:00 - 11:00
Cijena:
KN80