Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Bjelovar 13.9.2019. Networking breakfast: Ljudski resursi za male poduzetnike

13/09/2019 @ 8:30 - 11:30

KN125 – KN180

Ljudski resursi za male poduzetnike predstavljaju velik izazov čim moraju zaposliti prvu osobu nakon sebe. Tvrtke do deset zaposlenih ne mogu si priuštiti zapošljavanje osobe zadužene za ljudske resurse i time su izložene riziku da neće odabrati pravu osobu za posao, da će imati veliku fluktuaciju zaposlenih pa do toga da one kao poslodavci nisu dovoljno zaštićene ugovorima o radu.

Sve ovo predstavlja veliki rizik za poslovanje, stoga smo pozvali stručnjakinju za ljudske resurse i pravnicu koje će nam dati savjete o tome kako definirati i upravljati procesima u vezi s ljudskim resursima:

  • Kako odabrati pravu osobu za posao – definiranje opisa posla, natječaja, selekcija i testiranja
  • Ugovori o radu – kako sastaviti ugovor koji štiti radnika, ali i poslodavca
  • Kako (p)ostati poželjan poslodavac – trikovi i savjeti
  • Sustavi nagrađivanja – kako zadržati i nagraditi najbolje
  • Otpuštanje
  • Poslovni procesi u ljudskim resursima – kako postaviti procedure i pravilnike
  • Inspekcije

Predavačice su Vedrana Zovak i odvjetnica Maja Šutalo.

Vedrana Zovak bavi se ljudskim resursima već deset godina te je prepoznala potrebu za male i srednje poslodavce kojima treba pomoć ne samo pri selekciji zaposlenika, nego i pri definiranju i postavljanju poslovnih procesa vezanih za ljudske resurse koji će omogućiti rast i razvoj svakog pojedinca, ali i tvrtke.

Maja Šutalo je odvjetnica sa sjedištem samostalnog odvjetničkog ureda u Zagrebu koja posjeduje šest godina iskustva rada u odvjetništvu. Specijalizirana je za trgovačko i korporativno pravo te za zaštitu osobnih podataka. Pruža pravnu podršku u velikom broju transakcija za domaće i inozemne klijente prilikom čega se susreće i pomaže u rješavanju brojnih izazova koje poslodavci imaju u vezi sa zapošljavanjem te u vezi s pravima i obvezama iz radnih odnosa.

Agenda:

8.30 – 9.15 Registracija, networking i doručak*

9.15 – 9.25 Pozdravni govor Women in Adria i partnera

9.25 – 10.30 Predavanje Vedrana Zovak

10.30. – 11.10 Predavanje Maja Šutalo

*švedski stol – žganci s domaćim vrhnjem, kajganja, rezanci s makom, domaći naresci i sirevi, voćne plate, kava te domaći sokovi

Lokacija: Bistro Franz, Trg Eugena Kvaternika 7, Bjelovar

Puna cijena ulaznice je 180 kn (PDV je uključen u cijenu). Za Women in Adria članice i RBA klijentice cijena je 125 kn s PDV-om.
Cijena uključuje networking, predavanje i doručak.

Ukoliko se želite učlaniti u našu mrežu pogledajte dostupne pakete. Ukoliko ste poduzetnica, uz odabir promocijskog paketa možete se besplatno promovirati na ovom i svim drugim networking breakfast eventima diljem Hrvatske.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Detalji:

Datum:
13/09/2019
Vrijeme:
8:30 - 11:30
Cijena:
KN125 – KN180

Lokacija

Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 7
Bjelovar, 43 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200