Loading Događanja

« All Događanja

 • Ovaj događaj je prošao.

Rijeka 28.2.2020. Ladies In u HNK Ivan pl. Zajc

28 veljače @ 17:30 - 22:00

KN80

Pridružite nam se na eventu koji je oduševio žene diljem Hrvatske! Ladies In je nastao kao rezultat stalne potrage za novim načinima da vas umrežimo. Predstavili smo ga početkom 2019., a do sada održali u Split, Osijeku, Varaždinu i Zagrebu. Pogledajte galerije s dosadašnjih evenata.

Događaj je namijenjen ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života koje uz kazališnu predstavu promoviraju kulturu, networking te pozitivne životne vrijednosti i iskustva. Idejna začetnica Ladies In evenata je Samira Muratović i njena agencija Altermedia, a eventi se posljednje 4 godine održavaju diljem BiH.

Ladies In sada po prvi puta predstavljamo i u Rijeci, Europskoj prijestolnici kulture za 2020. godinu. Za ovu prigodu odabrali smo mjuzikl Evita o ženi koja savršeno predstavlja ono snažno i posebno u svakoj od nas!

U sklopu eventa održat ćemo i tombolu. Slobodno donesite vlastite proizvode ili voucher za usluge ukoliko želite.

O predstavi:

Nakon četrdeset godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Brodwayu, više od dvadeset nagrada, prijevoda na četrnaest jezika, filma s Madonnom u naslovnoj ulozi, „Evita“ je show koji ne želite propustiti. Ovaj mjuzikl Andrewa Lloyda Webbera na scenu donosi životnu priču najvažnije žene latinoameričke povijesti, onu Evite Perón, te prati njezin život od mladosti, dolaska na vlast, humanitarnog rada, do smrti. Rođena u predgrađu Buenos Airesa, Evita Perón vrlo je rano prepoznala nepravdu u svom društvenom okruženju zbog čega je surađivala sa sindikatima, borila se za prava žena, osnovala fondaciju koja je pomogla siromašnima izgradivši tisuće domova i škola diljem Argentine te osigurala zdravstvenu zaštitu za najsiromašnije slojeve društva. Iako se uz nju vežu i brojne kontroverze, Evita Perón ostala je zapamćena kao političarka s izuzetnom karizmom i zvjezdanim statusom zbog čega je njezin život savršena inspiracija za veliku priču pretočenu u mjuzikl.

Ulaznice za ovu predstavu službeno će biti u prodaji HNK Rijeka tek od 15.1.2020. pa ne propustite imati svoje mjesto među prvima! 

Agenda:

17.30h – 18.45h  Networking uz mini catering, piće dobrodošlice, poklone sponzora (uključuje i pozdravni govor organizatora te tombolu prije odlaska na mjuzikl)

18.45h odlazak na Mjuzikl “Evita” (počinje u 19h)

Za sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se putem obrasca i obaviti  plaćanje prema uputama koje će vam potom stići na mail.

Lokacija: Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka, Uljarska ulica 1

Cijena po osobi (PDV uključen): 

 • 80 kn – druženje prije predstave, bez karte za mjuzikl – DOSTUPNO

 • 100 kn za WiA članice – druženje i karta za mjuzikl – RASPRODANO

 • 150 kn izvan WiA mreže – druženje i karta za mjuzikl – RASPRODANO

Cijena 80 kn uključuje:

 • sudjelovanje na druženju prije predstave uz mini catering i pića

 • tombolu

 • poklon vrećicu sponzora

Cijena 100kn/150kn uključuje:

 • ulaznicu za mjuzikl (parter)

 • sudjelovanje na druženju prije predstave uz mini catering i pića

 • tombolu

 • poklon vrećicu sponzora

NAPOMENA: Ulaznice ćete dobiti prilikom dolaska na networking prije predstave, a poklon vrećicu prije ulaska u dvoranu. Broj mjesta je ograničen, popunjuje se prema redoslijedu uplata. Primit ćete završni mail sa svim informacijama dan prije predstave, te obavijest ukoliko se rasprodaju neke od karata.

OBRAZAC ZA PRIJAVU: (Ako prijavljujete više osoba, za svaku unesite posebno)

Detalji:

Datum:
28 veljače
Vrijeme:
17:30 - 22:00
Cijena:
KN80

Lokacija

HNK Rijeka
Uljarska ulica 1
Rijeka, 51 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Telefon:
091 6128 200