Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Varaždin 26.9.2019. Ladies In

26/09/2019 @ 18:00

KN75 – KN90

Kao rezultat stalne potrage za novim načinima da vas umrežimo, ove godine predstavili smo nove evente – Ladies In.

Ladies In je event koji se posljednje 4 godina održava u Bosni i Hercegovini, a idejna začetnica je Samira Muratović i njena agencija Altermedia. Događaj je namijenjen ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života koje uz kazališnu predstavu promoviraju kulturu, networking te pozitivne životne vrijednosti i iskustva.

Ladies In se održava u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli i do sad je više od 10.000 žena posjetilo ovaj događaj.

Nakon uspješno održanih evenata u Osijeku i Splitu, po prvi puta s ovim eventom dolazimo i u Varadžinski HNK. Pozivamo vas na komediju Zaljubljeni Shakespear Iznimno popularan filmski naslov iz 1998. koji uspješno kombinira komediju i izmišljenu romansu ponajvećeg dramatičara svih vremena, za pozornicu je 2014. adaptirao Lee Hall koji je slično već uspješno napravio i s hitom Billy Elliot. Predstava prikazuje ljubavnu aferu čuvenog dramskog pisca u vrijeme kada je pisao Romea i Juliju. Iako izmišljena, priča obiluje brojnim referencama na mnoge Shakespearove drame, a nekoliko je likova utemeljeno na njegovim stvarnim suvremenicima. Na audiciju za Rome u Shakespearovoj kazališnoj družini javi se mladić po imenu Thomas Kent kojem slavni bard povjerava naslovnu ulogu, ne sluteći da je ispod maske dječaka djevojka Viola, inače strastvena obožavateljica teatra i njegovih djela, želeći se okušati u tada za djevojke zabranjenom glumačkom zanimanju i približiti obožavanom autoru.

Agenda:

18.00-19.30 Networking uz mini catering, piće dobrodošlice i poklone sponzora

19.30 Komedija “Zaljubljeni Shakespear”

Za sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se putem obrasca i kupiti ulaznicu prema uputama koje će vam potom stići na mail.

Lokacija: HNK Varaždin, Augusta Cesarca 1

Cijena ulaznice po osobi (PDV uključen): 

Ulaznica uključuje sudjelovanje na druženju prije predstave, poklone sponzora i predstavu (mjesto u parteru). Ulaznice ćete dobiti prilikom dolaska na networking prije predstave.

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Detalji:

Datum:
26/09/2019
Vrijeme:
18:00
Cijena:
KN75 – KN90

Lokacija

Ladies In
Augusta Cesarca 1
Varaždin, 42 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200