Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Karlovac 18.10. Networking breakfast “Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu”

18/10/2019 @ 9:00 - 11:00

KN120 – KN160

Networking breakfast je naš signature event koji održavamo već 6 godina, a od prošle godine prisutni smo u gradovima diljem Hrvatske. Ovo je ujedno i event s najviše interakcije gdje se nitko ne boji postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore i savjete naših stručnih predavača. Pridružite nam se!

“Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu”

 

Kroz ovo predavanje Sanji je želja krenuti ne od „rođenja“ (osnivanja tvrtke) kao početka poslovanja u kojem razmišljate o poziciji na tržištu i kako ćete se promovirati i privući klijente. Ne! Krećemo od onog trenutka kada je u vama zatinjala ideja da krenete u poduzetničke vode. Tada je pravo vrijeme da se zapitate ova važna, krucijalna pitanja koja će se kasnije materijalizirati u marketing strategiju:

➠ Tko sam ja?

➠ Što me pokreće, motivira?

➠ Zašto uopće želim to što želim?

➠ Što NE želim?

Svaka osoba, budući ili sadašnji poduzetnik, ako želi dugoročno uspješno poslovanje svojem projektu nužno treba krenuti od ovih pitanja. Možda zajedno sa Sanjom u sklopu predavanje otkrijete da ste na pravom putu ili doznate koji je vaš „kamečić u cipeli“ i zbog čega neke stvari nisu kako biste htjeli. Sanja će vas upoznati s ovom važnom temom, dati materijale i sažetke predavanja, naputke i ideje kako krenuti i pokušati objasniti zašto je to važno.

Cilj je da možete definirati ili promjeniti svoju viziju i misiju, svoju USP i postati zaista jedinstveni na tržištu.

O PREDAVAČU:

Sanja Varlaj, dipl. oec., NLP Master Practitioner & Business Coach
Stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management ,više od 20 g. radnog iskustva u B2C i B2B sektoru; konzultant i trener. Dugogodišnja karijera u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, analize tržišta.
Individualna savjetovanja poslodavaca u beauty sektoru dulje od 15 godina, vođenje i organizacija edukacija i seminara poslovnog i stručnog sadržaja u beauty sektoru. Certificirani NLP Practitioner i Business Coach.
Kao trener osobnog razvoja (bez kojeg nema ni poslovnog napretka) završava mnoge dodatne edukacije i usvaja nove vještine i znanja iz područja transakcijske analize, sistemskih (obiteljskih) konstelacija. Nakon nedavno položenog ispita postala je i Master NLP practitioner.

Pročitajte inspirativan intervju o Sanjinom poslovnom putu.

Sanja je jedna od naših najbolje ocijenjenih predavača, a njena predavanja slušaju se s potpunom pažnjom i s obaveznim wow efektom po završetku!

 

Sanja Varlaj
Sanja Varlaj, foto: Zaposlena/Tomislav Smoljanović

Agenda:

9.00 – 9.45 Registracija, networking i buffet doručak

9.45 – 9.55 Pozdravni govor Women in Adria i partnera

9.55 – 11.00 Predavanje Sanja Varlaj

Puna cijena ulaznice je 160 kn (PDV je uključen u cijenu). Za Women in Adria članice i RBA klijentice cijena je 120 kn s PDV-om.

Cijena uključuje networking, predavanje i buffet doručak (slana i slatka jela, kroasani, kiflice, torta od mrkve i slično uz sok od narandže, kavu ili čaj).

LOKACIJA: Zagrebačka ulica 17b, restoran M90, Karlovac

Parking je besplatan u sklopu restorana.

 

Ukoliko se želite učlaniti u našu mrežu pogledajte dostupne pakete. Ukoliko ste poduzetnica, uz odabir promocijskog paketa možete se besplatno promovirati na ovom i svim drugim networking breakfast eventima diljem Hrvatske.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Detalji:

Datum:
18/10/2019
Vrijeme:
9:00 - 11:00
Cijena:
KN120 – KN160

Lokacija

Karlovac
Zagrebačka ulica 17b
Karlovac, 47000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200