Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb 17.9.2019. Besplatna konferencija Mame poduzetnice

17/09/2019 @ 9:00 - 15:00

Besplatno

Drago nam je i ove godine najaviti konferenciju koja već 6 godina oduševljava postojeće i buduće (mame) poduzetnice! Ove godine pripremili smo vam još bogatiji program, a ulaz je kao i do sada besplatan za sve sudionice!

Kroz cijeli dan na raspolaganju će vam biti Franck kava i Jana voda te ukusne delicije iz Sana delikatese. Svakako svratite i u Avon beauty kutak. Mame s bebama oduševit će kutak za dojenje, a veći mališani uživat će u vlastitom kreativnom programu uz Smart Ideas Lab dok su mame na konferenciji. U pauzama za ručak i za kavu svratite i do Epsonovog štanda, a u Optotim corneru možete besplatno i u manje od 2 minute pregledati oštrinu vida i dobiti savjete na temelju rezultata. Pregled mogu obaviti i djeca starija od 11 godina.

PROGRAM KONFERENCIJE:

9.00-9.20 Registracija sudionika i otvaranje konferencije uz kavu i mini doručak

9.20-9.40 Od kućnog do “pravog ureda“, Ivana Matić

Osnivačica Women in Adria i sama je prošla iskustvo pokretanja biznisa od kuće i upoznata je sa svim prednostima i izazovima rada od kuće. Upoznat će vas sa alatima koji njoj pomažu držati kontrolu nad biznisom, kao i kako prepoznati kada je trenutak da izađete iz kućnog ureda i unajmite vanjski ured.

9.40-10.40 Financije mog malog biznisa, Martina Ćosić, Gre-co knjigovodstveni ured

Znamo koliko su financije važne za svaki biznis, ali i koliko izazovne znaju biti. Martina će vam kroz predavanje pomoći otkriti koji pravni oblik odabrati za svoj biznis te koje su najčešće zablude oko paušalnog obrta. Dotaknut će se i pitanja PDV-a te da li ući u njega ili ne. Ovo predavanje donosi sve ključne stvari koje morate pratiti u svom biznisu od prvog dana.

10.40-11.10 Crtanjem protiv stresa, Martina Kosec

Martina je na prošloj konferenciji bila zadužena za kreativni dio i oduševila sve prisutne. Ove godine ponovo ćemo se opustiti između predavanja pomoću bojica i papira. Ukratko ćete se upoznati s metodom crtanja koja razvija koncentraciju, organiziranost i sposobnost upravljanja vlastitim životom. Pomoću nje možete povećati produktivnost te utjecati na stvaranje uravnoteženih odnosa u obitelji i na poslu.

11.10-12.10 Kako postati majstorica prodaje? Powered by Avon

Većina žena nesigurna je već u prvom koraku kada se pita „hoću li ja sama to moći i znati?”. Time sama sebe sputava već u početku. Stoga ćemo vam ovim predavanjem pokazati iz osobnog iskustva uspješne Avon liderice da je moguće biti svoja i poduzetna. To je lakše kada imaš podršku, treninge i stalne motivacije velike kompanije poput Avona, gdje se zaista vidi koliko znači kada se gradi zajedno. Avon zna da je prodaja ženama u krvi i ulaže mnogo u njihove treninge kako bi njihove prodajne vještine doveo do savršenstva. Avon je i obitelj, tim gdje jedna žena drugoj pomaže, gdje se zajedno druži, raste, razvija.

U ovom interaktivnom predavanju vodit će vas Sandra Bartolović, Zone Manager Zagreb. Spoj poduzetničkog duha i znanja te želje za novim i dinamičnim Sandrina je pokretačka snaga. Poduzetništvo joj omogućuje i slobodu, ali i rad na onom što stvarno voli i želi graditi, na profesionalnom nivou koji sama stvara sa svojom okolinom. Kako Sandra kaže: “to je ono kad birate ljude s kojima ćete raditi, a ne samo kompaniju”. Danas je u Avonu odgovorna za prodaju cijelog Zagreba i okolice te za jedini regionalni  izložbeni Avon prostor – Avon Beauty Boutique-a u Zagrebu.

12.10-13.10 Ručak by Pauza.hr i desert by Sana delikatese

13.10- 13.40 Okrugli stol: Kako one to uspijevaju? moderatorica Ivana Matić

Jelena Đuranec Pribetić, Bagolo čokolade. Jelena je nakon 13 godina ostavila korporativnu karijeru i u jeku gospodarske krize pokrenula proizvodnju čokolade. S vama će podijeliti iskustvo pokretanja i vođenja biznisa i balansiranja tih izazova sa ništa manjim izazovom kao što su troje djece.

Ivana Bašić, Ivago. Ivana je rijetka žena u biznisu prodaje opreme za restorane i praonice rublja. Uz to je i majka blizanaca. Još jedna žena za koju ne znamo kako ona to uspijeva.

Goranka Guja-Bauer, AvonPočetak. Zanimljiv oglas u novinama.  Avon,  kompanija  za  žene  traži  suradnike.  Prijava na oglas, razgovor, razmišljanje i upoznavanje na otvorenim danima Avona. Avon je vrlo brzo postao moj način života, zaraza. Radim što volim, uživam u učenju, otkrivanju novog, postajem prava poduzetnica te ubrzo vodim svoj tim. Prenosim na njih svoje iskustvo, motiviram ih, savjetujem…  širim ljubav prema Avonu!

13.40-14.10 Povratak sebi – povratak zdravlju, Jelena Tomašević

Jelena predavanje opisuje kao interaktivno putovanje kroz koje će sudionice kroz vlastito osjećanje svojih odgovara osvijestiti gdje i kako imaju mjesta za napredak. Dotaknut ćete se vlastitih ciljeva i kako ih postići i teme balansa i fokusa (ja – obitelj – posao). Jelena će vas potaknuti i na razmišiljanje o tome možete li dati nešto ako nemate, misleći na ljubav, nježnost i svoje vrijeme. Bavit ćete se i pitanjem prioriteta i gdje su u njima ugled, novac, zdravlje i obitelj. Osvjestit ćete i kako gledate na sreću, kako je osjećate i jeste li ili kada ćete biti sretni.

Kako Jelena kaže: “Mislim da su žene pale u vlastitu zamku i da im treba pomoć. Treba im dati do znanja da ima rješenja, da imaju izbor i način kako biti sretne, svoje, zdrave, a samim time i blagoslov za sebe, obitelj i zajednicu.”

Nakon dugogodišnjeg rada u korporacijama kao voditeljica programa te direktorica prodaje i marketinga, Jelena je 2004. godine počela raditi paralelno u korporaciji te na razvoju vlastitog biznisa kroz zastupništvo jedne njemačke tvrtke. 2009. godine napisala je i vlastitu knjigu koju je i sama izdala, a 2011. godine napravila je potpuni zaokret i odlučila iz užurbanog corporate svijeta prebaciti se na podršku zaposlenima i to kroz hranu. 2016. godine otvara restoran Simple green by Jelena koji Zagrepčanima nudi zdrave i ukusne veganske obroke i dostavu istih.

14.10 – 14.25 Kratka pauza za kavu

14.25-15.20 Instragram je više od hashtaga, Aleksandra Đermanović, direktorica digitalne agencije Mediacor

Kako su društvene mreže od velikog značaja u gotovo svakom biznisu, Aleksandra će vam kroz predavanje otkriti kako iskoristiti potencijal Instagrama za promociju vašeg poslovanja. Saznat ćete kako kreirati, organizirati i promovirati kvalitetan i relevantan sadržaj uz zadržavanje autentičnosti osobnog i poslovnog brenda. Objasnit će vam koje su najbolje prakse za aktivnosti na ovom najpopularnijem social media kanalu te kako ga uklopiti u strategiju s drugim društvenim mrežama kojima upravljate. 

15.20 – zatvaranje konferencije i podjela poklona

Još ne znate biste li se prijavili? Pogledajte kako nam je bilo prošlih godina.

 Sve sudionice dobit će i našu knjigu “Kako pokrenuti i voditi posao od kuće” te POKLONE naših partnera i sponzora.

Pridružite se našoj mreži i promovirajte svoje proizvode i usluge na konferenciji po atraktivnim cijenama štandova.

 

Adresa: Avenija Dubrovnik 15, ZICER

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Detalji:

Datum:
17/09/2019
Vrijeme:
9:00 - 15:00
Cijena:
Besplatno

Lokacija

ZICER
Avenija Dubrovnik 15
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200