Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Online radionica: Kako pregovorati s trgovačkim lancima u doba krize?

11/11/2020 @ 14:30 - 15:30

pregovaranje s trgovackim lancima

U okviru našeg projekta Od ideje do police pomažemo poduzetnicama u svim koracima na dugom putu od ideje o proizvodu do police i njegovom što boljem pozicioniranju na polici. Osim godišnje konferencije, plan je da tijekom godine imamo niz online edukacija. Sad je vrijeme pregovora s trgovačim lancima i drogerijama, a prava osoba za tu temu je Gordana Kadoić.

Ako planirate ili kod vas već traju pregovori s trgovačkim lancima, trebate znati da su njihovi pregovarači profesionalci koji bi voljeli imati educirane pregovarače s druge strane. Pregovaranje s trgovačkim lancima može biti izazovno samo po sebi, a mogući stres znatno se povećava kada tome priključimo i aktualno vrijeme krize u kojem se poduzetnici moraju truditi jače nego inače.

Da ne budete lagan plijen kojem su ponuđeni uvjeti koji često ne nude ništa za uzvrat, ova online radionica s Gordanom Kadoić naučit će vas što uključiti kako bi vaši godišnji pregovori s trgovačkim lancima s naglaskom na doba krize bili što uspješniji te otkriti i drugu stranu i pokazati što trgovački lanci uključuju u svoje pregovore.

Na ovoj online radionici o pregovaranju s trgovačkim lancima otkrit ćete i koje tehnike i taktike koristiti u novim okolnostima te kako se kvalitetno pripremiti za poslovnu suradnju koja može biti pozitivan zaokret u poslovanjem.

Radionica će se održati online 11. studenoga 2020 godine u 14,30 sati, a predavačica je stručnjakinja iz svijeta FMCG industrije s 20 godina pregovaračkog iskustva.

Gordana Kadoić vlasnica je i direktorica tvrtke Adria Corporate Education. Tvrtka se bavi korporativnim edukacijama, treninzima i poslovnim savjetovanjem iz područja prodaje i upravljanja, a specijalizirana je za razvoj prodajnih timova.

Detalji:

Datum:
11/11/2020
Vrijeme:
14:30 - 15:30
Događaj Tags:
, , ,