Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Varaždin 10.10.2019. Meet up uz mini edukaciju o zdravlju

10/10/2019 @ 18:00 - 20:00

Besplatno

Pridružite nam se na novom druženju za članice, ovoga puta u Varaždinu. Ugostit će vas naša Dubravka Kancijan Marinić u svojoj Ustanovi Kancijan.

Nakon uvodnog predstavljanja okupljenih, Dubravka će nam kratko predstaviti sebe i ustanovu nakon čega slijedi edukativni dio druženja. Stručna fizioterapeutkinja pričat će vam o fizikalnoj terapiji u kući te problemima nastalima zbog sjedilačkog načina života. Uz to ćete dobiti savjete i primjere vježbi koje i sami možete primjenjivati. Saznat ćete što i kako možete napraviti u uredu da spriječite bolove ili veću problematiku.

Nakon toga, naša druga domaćica Sanja Trivunović iz centra za estetiku i oblikovanje NYCE  (New You Esthetic Center) pričat će vam o temi nutricionizma. Sanja će nam kratko predstaviti metaboličke poremećaje u koje se ubraja i povišeni krvni tlak te debljina te načine na koje možemo regulirati probavu.

Sanja je inače liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma. Reći će vam nešto više o jedinstvenom planu prehrane koji se radi na temelju anamneze i služi kao doživotna smjernica. Saznajte koje namirnice i kada jesti te kako s tekućinom da ostvarite najbolje rezultate, bilo da želite smršavjeti ili općenito živjeti zdravije i osjećati se bolje.

Event je besplatan i namijenjen svima zainteresiranima. Broj mjesta je ograničen, prijavite se što prije!

LOKACIJA: Zagrebačka ulica 255, Varaždin (Ustanova Kancijan)

 

Predviđeno trajanje: 18h – 20h uz networking, mini edukaciju i mini zalogaje i piće

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Detalji:

Datum:
10/10/2019
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Cijena:
Besplatno

Lokacija

Kancijan
Zagrebačka ulica 255
Varaždin, 42 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200