Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Zadar 11.10.2019. Networking breakfast – Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke

11/10/2019 @ 9:00 - 11:00

KN120 – KN160

Networking breakfast je naš signature event koji održavamo već 6 godina, a od prošle godine prisutni smo u gradovima diljem Hrvatske. Ovo je ujedno i event s najviše interakcije gdje se nitko ne boji postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore i savjete naših stručnih predavača. Pridružite nam se!

Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke

Pogledamo li klasičan radni dan jedne zaposlene žene ili poduzetnice, ponekad izgleda kao pravi kaos. Pokušavamo se boriti s mnogim preprekama istovremeno. Od toga da pronađemo posao, zaradimo novac, naplatimo to što smo odradile, platimo sve što moramo, sklopimo nove poslovne suradnje, nađemo kvalitetne suradnike, smišljamo nove i uspješne poslovne ideje, realiziramo projekte, borimo se s birokracijom, apsorbiramo ogromnu količinu informacija, brinemo o obitelji, održavamo odnose s prijateljima, brinemo o sebi, vježbamo, kuhamo, razvažamo djecu i još stotine stvari.

Stres se pojačava svakom novom Excel tabelom koju morate pogledati, dodatnim e-mailom sa zahtjevima klijenata, pozivom na mobitel, sastankom, svakom novom situacijom u kojoj moramo donositi kvalitetne i dobre poslovne odluke. Psihički negativno reagiramo na stres, pada nam koncentracija, sposobnost odlučivanja i kreativnost, debljamo se ili smo psihički loše. Bolesti su sve češće uzrokovane stresom, a stres je jedan od najvećih razloga za bolovanje.

Ana Keglović Horvat

Kako nakon takvih dana biti ispunjena i uspješna u poslu? Kako uspješna i vrhunske poduzetnice stignu sve? Kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu? Danas više nije tajna da uspješni poduzetnici, poslovni ljudi i korporacije u Hrvatskoj i u svijetu uvelike koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi bili smireni, koncentrirani, fokusirani, kreativni i efikasni. Mentalna i emocionalna higijena jednako su važni za nas kao i osobna higijena tijela, a razvoj intuicije pomaže u donošenju poslovnih odluka, osobito kada nemate dovoljno vremena i informacija. U našem obrazovnom sustavu najviše se polaže na razvoj znanja i inteligencije, dok se na razvoju intuicije radi jako malo ili nikako.

A svima nam je poznata barem jedna situacija kada smo točno znali da će se nešto dogoditi, iako vam dugi nisu vjerovali. Točno ste osjetili. I taj vas osjećaj nikada ne vara. Što mislite kako bi bilo da znate koristiti i upravljati tim osjećajem? Da znate koristiti intuiciju na način koji će vam koristiti u poslu? Na ovom predavanju Ana Keglović Horvat će vam pokazati kako i koliko vam ove tehnike mogu pomoći i odmah vas naučiti neke od njih.

Naučit ćete:

  • kojim tehnikama smanjiti stres
  • kakav je odnos između svjesnog i nesvjesnog uma
  • zašto imate probleme koje imate i jesu li vam potrebni
  • tehniku programiranja od 1 do 10
  • jednu od brojnih tehnika intuitivnog donošenja odluka

O PREDAVAČU:

Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Osnivačica je tvrtke AKH Consulting. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

Agenda:

9.30 – 10.00 Registracija, networking i buffet doručak

10.00 – 10.10 Pozdravni govor Women in Adria i partnera

10.10 – 11.10 Predavanje Ana Keglović Horvat

Lokacija: Ul. Braće Bersa 2, Zadar (ALMAYER Art & Heritage Hotel)

Puna cijena ulaznice je 160 kn (PDV je uključen u cijenu). Za Women in Adria članice i RBA klijentice cijena je 120 kn s PDV-om.

Cijena uključuje networking, predavanje i doručak.

Doručak sadrži: sunshine in the Orangerie (košarica s pecivom i marmeladama), slani sendviči u domaćem pecivu, voda, sok, kava ili čaj

Ukoliko se želite učlaniti u našu mrežu pogledajte dostupne pakete. Ukoliko ste poduzetnica, uz odabir promocijskog paketa možete se besplatno promovirati na ovom i svim drugim networking breakfast eventima diljem Hrvatske.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

 

Detalji:

Datum:
11/10/2019
Vrijeme:
9:00 - 11:00
Cijena:
KN120 – KN160

Lokacija

Zadar
Ul. Braće Bersa 2
Zadar, 23000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200