Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb 10.10.2020: Business fashion shopping day

10 listopada @ 10:00 - 18:00

business_fashion_shopping_day_0

Jesen je već tu, a i zima će brzo. U proljeće nas je zadesilo to što nas je zadesilo i shopping nam nije bio ni na kraj pameti. I prije “novog normalnog” je kupovina odjeće za posao bila prava noćna mora. Da nam je kupiti nekoliko ključnih komada za sezonu koje ćemo onda kombinirati na bezbroj načina? I uvijek biti u trendu? I ne izgubiti dane i dane na hodanje po dućanima?

Women in Adria u suradnji s modnim savjetnicama iz Style&Wings će vam sve to olakšati. Okupile smo brendove koji imaju savršene komade za poslovni look iz kolekcije jesen/zima 2020. Uz profesionalnu uslugu stiliziranja, dobit ćete i personalizirane savjete za poslovni look uz minimum uloženog vremena.

Pridružite nam se 10.10. u hotelu Hilton Garden Inn u Radničkoj. Sigurne smo da ćete u ugodnoj atmosferi, uz kolekcije renomiranih svjetskih i domaćih brendova te vodstvo Style&Wings savjetnica, biti oduševljene svojim novim outfitom.

 

O Style&Wings:

Style&Wings svojim privatnim klijentima nudi potpuno personaliziranu podršku i usluge stilske organizacije ormara, kupovine sa stilistom ili shoppinga za posebne prigode. Poslovni subjekti mogu ih angažirati za usluge visual merchandisinga, fashion buyinga ili potpunog razvoja brenda na tržištu modne industrije.

Kako bi osigurali poštovanje epidemioloških mjera i dovoljno vremena savjetnica samo za vas, potrebno je rezervirati vrijeme.

Prilikom prijave navedite redni broj termina koji vam odgovara:

  1. 10-14 sati
  2. 14-18 sati

Detalji:

Datum:
10 listopada
Vrijeme:
10:00 - 18:00