Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb 31.8.2019. Member meet up

31/08/2019 @ 18:00 - 20:00

Nadamo se da ste lijepo proveli ljetne praznike i da ste spremni za nove izazove, ali i druženja. Kako bi povratak u „realnost“ prošao što bezbolnije, naša Kata Barišić za članice je pripremila druženje uz inovativnu turu Zagrebom – Zagreb Time Travel.

Družit ćemo se u subotu 31.8.2019. s početkom u 18h. Nalazimo se kod fontane Manduševac na Trgu Bana Josipa Jelačića. Tura je besplatna i predviđena samo za WiA članice i njihove obitelji (suprug, djeca  i kućni ljubimci :). Da, ovoga puta družimo se u proširenom izdanju!

U nastavku više informacija o turi, a prijava je obavezna putem obrasca niže.

Zagreb Time Travel – putovanje kroz vrijeme je moguće!  

Zagreb Time Travel prva je digitalna tura gradom koja vam omogućava putovanje kroz vrijeme u prošlost Zagreba, koristeći tablet i nove tehnologije proširenu i virtualnu stvarnost. Tura vas, pomoću karte i GPS-a vodi na must see mjesta u centru grada. Na znamenitim gradskim lokacijama upoznat ćete znamenite povijesne ženske ličnosti i saznati zanimljive činjenice o gradu. Igrat ćete se odgovarajući na pitalice i pritom skupljati bodove, zaraditi popuste na top gradske sadržaje, napraviti sjajne selfije sa zagrebačkim motivima te tako stvoriti nezaboravne uspomene na Zagreb.

Važne informacije:

  • jedan tablet koriste 1 do 3 osobe
  • tura traje cca 2h
  • tura obuhvaća: Manduševac, Katedrala, Dolac, Tkalčićevu ulicu, Kamenita vrata, Markov trg, Plato Gradec i Uspinjaču.
  • Pogledajte demo video ture ili više na zagrebtimetravel.com
  • tura je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku

Nakon ture možemo svi zajedno otići negdje na piće ili fini zalogaj!

Ukoliko ne stižete na ovo druženje ili ćete ga željeti ponoviti, dobro je znati da sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na turu tijekom cijele godine. Javite se na [email protected] za promo kod. Redovna cijena ture iznosi 199 kn za 3 osobe (na tu cijenu ide 20%) (ne odnosi se na druženje 31.8.2019. kada je tura besplatna za članice).

Još niste članica? Pridružite se našoj inspirativnoj mreži i dođite na druženje.

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Detalji:

Datum:
31/08/2019
Vrijeme:
18:00 - 20:00

Lokacija

Trg Bana Jelačića
Trg Bana Josipa Jelačića 6
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u