Juice bar Kokolo u Splitu

Juice bar Kokolo – bar na otvorenom u Splitu, prvi je put otvoren u ljeto 2012. godine. Do današnjeg dana već je postao prepoznatljivi i nedjeljivi dio vizure Voćnog trga. Stalna ponuda domaćim i stranim gostima koji već znaju njegove mijene i da njegovo otvaranje znači početak još jednog, vrućeg ljeta.

U ponudi se mogu pronaći svježe cijeđeni sokovi, smoothie, voćne salate, acai bowls i voćni doručci. Prate se nutricionistički trendovi, tako da imaju i dodatke prehrani kao što su spirulna, kanabis prah, proteniski prah i povrtni smoothie i sokovi.

Ukoliko ste željni pravog, ljetog, zdravog osvježenja i kratke pauze na najljepšem trgu u gradu, pod okriljem debele hladovine mletačke kule i  budnim okom Meštrovićevog Marka Marulića, onda je ovo nezaobilazno mjesto za vas. Juice bar Kokolo otvoren je sve do 1.11.2019.

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta na cjelokupnu ponudu uz predočenje članske iskaznice.

Vlasnica Jelena Tabak ima i restoran Dujkin dvor u Splitu gdje također članice ostvaruju popust, a popust ostvarujete i na luskuzne sobe Via porto.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Inovativna stomatologica Diana Plazonić: “Imala sam poslovne gubitke, ali ne bih...

Diana Plazonić je liječnica dentalne medicine iz Splita koja se bavi makeoverima pacijenata, odnosno antiaging tretmanima, estetikom lica i dentalnom medicinom.