Prva knjiga o vođenju biznisa od kuće u pretprodaji!

Oko 90% poduzetnica koje imaju djecu rade od kuće, pa često govorimo da je kućni ured najveći inkubator ženskog poduzetništva. Rad od kuće omogućava željenu fleksibilnost.

Kako pokrenuti i voditi posao od kuće

Iskustva nam pokazuju da i kad im poslovanje naraste i pokaže se potreba za vanjskim uredom, poduzetnice ne odustaju u potpunosti od kućnih ureda i često kombiniraju rad u kućnom i vanjskom uredu.

Tehnologija nam danas zaista omogućuje da radimo od bilo kud, s bilo kim. Uz sve prednosti, rad od kuće ima i mnoge izazove te pravne specifičnosti.

Women in Adria je prepoznala ove potrebe i već treću godinu za redom organizira konferenciju o vođenju biznisa od kuće. Konferencija će se održati 21.4.2016.

Ove godine smo otišli i korak dalje i pripremamo i prvu knjigu o vođenju biznisa od kuće koja će biti pravi mali priručnik svima koji žele pokrenuti biznis od kuće, ali i vrijedan savjetnik svima koji već rade od kuće.


posao od kuce_naslovnica (3)

 

Budući da je naklada ograničena, za one koji ne žele propustiti svoj primjerak omogućili smo manji dio naklade u pretprodaji po akcijskoj cijeni od 70 kuna s PDV-om do 10.3.2016., dok će prodajna cijena biti 150 kuna.

Knjigu ćete moći dobiti poštom na vašu adresu od 21.4. ili ćete ju osobno podignuti na konferenciji 21.4.

Ime i prezime (obavezno)

Email adresa (obavezno)

Obavezan odabir

Polja za pravne osobe

OIB

Naziv

Adresa

Polja za fizičke osobe

Adresa dostave

Foto: 123rf, kućni ured Katarine Štimac

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više