Upoznajte preostale govornice na konferenciji „Žene u financijama“

Konferencija „Žene u financijama“ održat će se 11. svibnja u hotelu Dubrovnik, i to već peti put u organizaciji Women in Adria. Upoznajte top menadžerice koje će podijeliti svoja znanja stečena u najizazovnijim trenucima u karijeri, dok će vas druge savjetovati o trenutnoj krizi. Osim edukativnih i inspirativnih predavanja, ovo je i dobra prilika za networking s drugim ženama sličnih interesa. Prijave su moguće putem linka.

Bogato iskustvo u kontrolingu

Jedna od govornica bit će Andreja Švigir, čija se karijera pretežno bazira na kontrolingu. Uz poslove uvođenja kontrolinga, njegovih tehnika i metoda s ciljem poboljšanja poslovanja raznih poduzeća, također je i predavačica i edukatorica iz ovog područja te financijskog, troškovnog i upravljačkog računovodstva.

Koautorica je knjige Kontroling – upravljanje iz backstagea, priručnika i Vodiča za prvu primjenu MSFI i revidiranih MRS-ova te brojnih stručnih članaka. U partnerstvu je započela vlastitu poduzetničku aktivnost u Altius savjetovanju u Zagrebu, kao članica Uprave zadužena za područje konzaltinga i edukacija.


Pročitajte više: Upoznajte prve govornice već pete konferencije “Žene u financijama”


Deset godina karijere na menadžerskim pozicijama

Diplomirana ekonomistica Irena Križan već više od deset godina gradi karijeru na menadžerskim pozicijama u vodećim hrvatskim tvrtkama. Posljednje dvije godine svojim iskustvom doprinosi uspješnom poslovanju i napredovanju tvrtke Pan-pek d.o.o., gdje obavlja ulogu financijske direktorice (CFO) i članice Uprave.

Najviše iskustva stekla je u području računovodstvenog i financijskog planiranja i optimiziranja financijskih rezultata tvrtke, uključujući izvještavanje, likvidnost i povrat ulaganja. Posjeduje zvanje ovlaštenog revizora i računovođe pri Hrvatskoj revizijskoj komori i međunarodnog ovlaštenog revizora i računovođe stečenog na Udruženju ovlaštenih certificiranih računovođa (ACCA) u Glasgowu.


Pročitajte više: Konferencija za žene u financijama podsjetila nas je kako karijerni put nije predvidljiv, baš kao ni život


Financije u osiguranju

Svoj rad predstavit će nam i Marijana Jakovac, financijska direktorica (CFO) u Allianz osiguranju. Temelje bogatog iskustva stvarala još za vrijeme ACCA studije, u reviziji financijskih institucija i industrijskih kompanija te na vodećim pozicijama u financijama i prodaji. Ova diplomirana ekonomistica svoju je karijeru započela u konzultantskoj kući Pricewaterhouse Coopers. U Allianz osiguranje stigla je 2009. kao direktorica za Grupna izvještavanja, a 2010. postala je direktorica kontrolinga. Godine 2018. preuzela je ulogu direktora Sektora za računovodstvo i poreze, a 2019. postala je članica Uprave Allianza za financije.

Manje od mjesec dana nas dijeli od konferencije. Mjesta još ima, stoga se svakako prijavite još danas.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -