Marinela Dropulić Ružić govorit će na konferenciji o ljudskim potencijalima u Poreču!

Ovogodišnji PromoForum kao prvo takvo izdanje prava je poslastica predavanja, demonstracija, tema i ideja. Riječ je o mjestu koje okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmjene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rješenja, alata i metoda za unaprjeđenje procesa vezanih za ljude u području hotelijerstva, ugostiteljstva, kampinga i restoraterstva. Ove će godine predavanje održati i Marinela Dropulić Ružić te će predstaviti novu uslugu koja poslodavcima i voditeljima može biti važno polazište za donošenje odluka o ulaganju u ljude, edukacijske procese, povećanje zadovoljstva i produktivnosti i sl.

Povezano:

Marinelino predavanje nosi naslovNeuroHR (Neuro Human Resources) – jesmo li spremni na istinu?

Ulažete li u edukacije svojih djelatnika, ali vam se čini da su promjene spore ili ih uopće nema? Kao što ne možemo naučiti strani jezik u dva dana, tako ne možemo očekivati promjenu ponašanja nakon dva dana neke radionice. I jedno i drugo zahtijevaju posvećenost i kontinuitet. Osim toga, ako i kad se odlučite investirati u svoje ljude, ključno pitanje je – padate li već na prvom koraku jer nemate objektivnu sliku njihovih stvarnih potreba i reakcija? Zamislite da imate mogućnost na etičan način dobiti dublji sloj informacija (npr. motivacijske papučice, stresore, načine učenja, povjerenje u firmu, zadovoljstvo uvjetima i sl.) koje je teško dobiti na svjesnom nivou? Ovo nije znanstvena fantastika i lako je ostvarivo.

marinela dropulić ružić

Ali je Neuro Human Resources– metodologija mjerenja impulsa mozga u realnom vremenu. Ako želite bolje razumjeti svoje ljude i na objektivno-znanstvenim temeljima donositi odluke vezane za njih – ovo predavanje vas uvodi u skroz jedan novi svijet. I premijerno, među prvima u Hrvatskoj za vrijeme PromoForuma u Poreču imat ćete priliku i uživo isprobati mjerenja.

Marinela Dropulić Ružić – znanstvenica s bogatim iskustvom

Voditeljica predavanja je doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, znanstvenica s dugogodišnjim iskustvom u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima. Vodila je i surađivala na domaćim i inozemnim projektima znanstvenog i stručnog karaktera te ima bogato iskustvo u provođenju istraživanja i analizi podataka. Marinela je također vlasnica tvrtke Meraklis.

Meraklis ujedinjuje sva njena znanja, što znači da obuhvaća sve što je naučila u znanosti, kroz rad u realnom sektoru, na coaching akademiji te kroz stalna usavršavanja u inozemstvu – od toga kako se provode istraživanja, izrađuju analize pa do svih praktičnih znanja u turizmu i ljudske strane poslovanja.

Klijenti s kojima radim su spremni na procesni pristup koji zahtjeva određeno vrijeme jer su osvijestili da se ponašanja djelatnika, posebno ona kontraproduktivna ne mogu promijeniti u par dana radionice. Programe koje provodimo za razvoj emocionalnih kompetencija te osobnog i profesionalnog „osnaživanja“ zahtijevaju predanost i kontinuitet. Kao odlazak u teretanu. Svaki proces je priča za sebe jer je svaki klijent drukčiji, ali jedno je uvijek isto – postanemo dio te firme. Dišemo njihovo poslovanje“.

Neuro HR je usluga s kojom smo otišli korak dalje jer je riječ o istraživanju kojim mjerimo podsvjesno slaganje ili neslaganje prema tvrdnjama vezanim uz npr. kompaniju, radno mjesto, uvjete itd. Na ovaj način dobijemo objektivnu dijagnozu na temelju čega dogovaramo daljnje korake. I ono što nam je važno – možemo mjeriti zadovoljstvo odnosno učinak cijelog procesa kojeg provodimo.

Neuro HR testiranja je moguće isprobati na PromoForumu – konferenciji o ljudskim potencijalima u turizmu u Poreču.

Svim WIA članicama OSIGURAVAMO POPUST OD 15% na kotizaciju PromoForuma (13. 2. 2020).

Foto: Ratko Mravar/Tedx Zagreb

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ulaznice za Digital Takeover

Osvojite ulaznice za Digital Takeover!

Networking, učenje od govornika svjetske klase, isprobavanje najnovijih tehnoloških dostignuća ili stjecanje novih spoznaja samo su neke od stvari zašto ne...
- Advertisment -