Minimax – online računovodstveni program članicama nudi 30% popusta za prvu godinu korištenja

Želite brže i jednostavnije voditi te pratiti svoje poslovanje? Želite imati transparentniji pregled nad svojim financijama u bilo kojem trenutku? Želite smanjiti fizičku dokumentaciju?

Sve je to moguće uz Minimax.

Minimax je online računovodstveni program s kojim ste uvijek u toku i u svakom trenutku imate pregled nad svojim poslovanjem. Jedna od glavnih prednosti svakako je njegova jednostavnost i intuitivnost. Početak rada s programom je brz i bez početne investicije, čime se štedi vrijeme i novac. Programu možete pristupiti s bilo kojeg mjesta, putem računala, tableta ili telefona 24 sata na dan uz zajamčenu sigurnost podataka. Prilikom izmjene zakonskih regulativa nema dodatnih troškova jer su sve nadogradnje besplatne i uključene u cijenu održavanja. Još jedna važna prednost za same korisnike je besplatna i kvalitetna podrška te preko 900 pisanih i video uputa.

Osim web aplikacije, korisnici Minimaxu mogu pristupiti i putem mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija omogućava pregled nad poslovanjem i poslovnim partnerima te unos primljenih računa.

Kome je Minimax namijenjen?

Minimax je namijenjen vođenju poslovanja i računovodstva tvrtke, računovodstvenih odnosno knjigovodstvenih servisa, obrtnika, udruga, mikro i malih tvrtki.

Kako Minimax povezuje poduzetnike i računovođe/knjigovođe?

Putem Minimaxa možete se povezati sa svojim računovođom/knjigovođom te istovremeno raditi s istim podatcima bez fizičkog prijenosa podataka. Suradnja je dodatno olakšana putem Pretinca za dokumente – besplatnog alata za razmjenu dokumenata između poduzetnika i računovođe/knjigovođe.

Može li se Minimax povezati s drugim programima odnosno aplikacijama?

Minimax program može se povezati s različitim aplikacijama, kao na primjer: programima za fakturiranje, internet trgovinom, maloprodajom i drugo. Povezivanjem s drugim programima osigurava se usklađenost podataka te se pojednostavljuju poslovni procesi. Povezivanje je moguće kroz Minimax API uslugu, koja omogućava upotrebu određenog niza funkcija koje su ugrađene u program.

Isprobajte Minimax besplatno 30 dana

Više od 2.000 zadovoljnih korisnika Minimax programa potvrda su kvalitete, a besplatni probni period od 30 dana dokaz su samopouzdanja. Registrirajte se već danas i olakšajte vođenje svog poslovanja.

Za Women in Adria članice osigurali smo 30% popusta na odabranu licencu za 1. godinu korištenja programa Minimax.

Dodatne informacije možete saznati u našoj besplatnoj video prezentaciji, a možete zatražiti i individualnu online prezentaciju.

Foto: Minimax

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -