Pharmeria je ljekarna koja dolazi k vama. Dostupna je ‘u džepu’

Vjerujemo da ne biste morali dugo razmišljati kada bismo vas pitali kad ste posljednji put naručili nešto preko interneta. Online trgovine jednostavno su postale naša svakodnevica. Naručujemo sve – od prehrambenih proizvoda, odjeće, namještaja, pa do lijekova… Kao moderni kupci 21. stoljeća želimo da sve dođe k nama, pa čak i zdravlje, a Pharmeria je upravo odgovor Medike na suvremeno tržište. Ona je moderna i inovativna platforma s najvećom ponudom ljekarničkog i drogerijskog asortimana. To je ljekarna koja dolazi k vama. Dostupna vam je „u džepu“.

Pandemija je pokazala da nam treba ovakva platforma

„Kao takva svakako je odgovor na potrebe današnjeg kupca, koji je sve više okrenut digitalnim kanalima“, ističu iz Pharmerije.

Platforma je s razvitkom krenula u jeku pandemije, krajem 2020. Objašnjavaju da ih je pandemija zasigurno potaknula na razmišljanje o dodatnim kanalima prodaje, pogotovo zbog toga što je online poslovanje u tom razdoblju zaživjelo jače nego ikada.

„Medika je odlučila ponuditi digitalno rješenje usmjereno na krajnjeg kupca, umjesto dotadašnjeg isključivo B2B poslovanja, u kojemu je Medika lider u veledrogerijskom poslovanju na hrvatskom tržištu“.

Pharmeriju odlikuje široka paleta proizvodaza zdravlje i ljepotu – od kozmetike, dodataka prehrani, proizvoda na biljnoj bazi, pa sve do medicinskih uređaja. Također, nudi i dodatnu funkciju za svoje korisnike, a to je mogućnost rezervacije bezreceptnih lijekova koje nakon savjetovanja s ljekarnikom o primjeni lijeka, korisnik može preuzeti u ljekarni prema vlastitom izboru.


Pročitajte više: Opatijski Health and Wellness naučio nas je koliko je važno jesti – sve


Pharmeria: ‘Savjeti ljekarnika i dalje su tu’!

Iako je digitalizacija ne samo budućnost, već i sadašnjost, znamo da su kupci ipak navikli doći u ljekarnu, postaviti pokoje pitanje i zatražiti savjet. S Pharmerijom ne ostaju zakinuti za taj dio! Svojim kupcima pružaju mogućnost dostave narudžbe na kućnu adresu i mogućnost preuzimanja narudžbe u željenoj ljekarni. Najviše kupaca odlučuje se upravo za preuzimanje u ljekarni, a tako ostaju u kontaktu s ljekarnicima koji su im na raspolaganju za sve upite i stručne savjete. Tržište je odlično prihvatilo ovu novinu.

„Snagu Pharmeria platforme potvrđujemo kroz najveću ljekarničku mrežu. Trenutno na platformi korisnik može odabrati više od 300 ljekarničkih jedinca, odnosno lokacija, a podršku imamo i u svojim dosadašnjim partnerima, dobavljačima, putem kojih smo osigurali i najveći asortiman za naše korisnike“, zaključuju.

Foto: Pharmeria

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -