AMM CONSULTING nudi usluge poslovnog savjetovanja i edukacija za organizacije

AMM CONSULTING nudi usluge poslovnog savjetovanja i edukacija, s fokusom na:

  • projektno i operativno upravljanje
  • organizacijske promjene i transformacije
  • organizacijsku kulturu.

Savjetovanje i usluge primarno su namijenjeni malim i srednje velikim organizacijama te pojedinačnim odjelima unutar velikih sustava, a edukacije su namijenjene organizacijama svih veličina, jer znanje i razvoj zaposlenika ne poznaju granice.

Poslovne edukacije koje nudi AMM CONSULTING primarno pokrivaju sljedeća dva područja:

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Projekti su postali dio svakodnevice gotovo svake organizacije, a znanje o upravljanju njima postalo je nužnost. Znanja iz tog područja primjenjiva su ne samo na projekte, već i na različite inicijative i pothvate, ali i poslovanje općenito. Ujedno su jednako vrijedno primjenjiva u svim sektorima i industrijama. Činjenica da čak 70 % projekata bude neuspješno u svojoj izvedbi i krajnjem rezultatu te da takvi projekti troše i do 12 puta više organizacijskih resursa naglašava važnost posjedovanja znanja o valjanom upravljanju projektima.

ORGANIZACIJSKA KULTURA

Organizacijska kultura predstavlja krvotok svake organizacije. Iako je sila kojom utječe na poslovanje i inicijative organizacije izrazito snažna, često je zanemareni aspekt poslovanja. U prilog njezinoj važnosti govori činjenica da pozitivna organizacijska kultura može povećati produktivnost do čak 40 %, ali jednako snažno može djelovati i u obrnutom smjeru. Upravo iz tog razloga je važno poznavati kulturu prisutnu u timovima, odjelima i, naposljetku, cijeloj organizaciji te znati njome upravljati.

Za opću javnost, edukacije su koncipirane po modelu (i) 1 dan za površinsku obradu teme te (ii) 3 dana za konkretniji ulazak u temu i praktično vježbanje naučenog. Polaznici edukacija mogu stečena znanja odmah početi koristiti u svom svakodnevnom poslu; time će zasigurno povećati osobnu radnu učinkovitost i doprinos organizaciji u kojoj su zaposleni. Edukacije iz projektnog menadžmenta koristit će zaposlenicima na svim razinama – rukovoditeljskim i izvršiteljskim, dok će one iz organizacijske kulture koristiti ponajprije zaposlenicima na rukovodećim pozicijama svih razina te ključnim osobama u timovima i odjelima.

Sve potrebne informacije o aktualnim edukacijama dane su OVDJE.

Aktivne članice Women in Adria zajednice ostvaruju pravo na 20 % popusta uz predočenje članske iskaznice na ime polaznika edukacije (popust se ne zbraja s ostalim popustima ako ih ima, nego se u takvom slučaju primjenjuje onaj koji je povoljniji za polaznike u trenutku prijave na edukaciju).

Također, sve edukacije moguće je u svrsi, sadržaju i trajanju prilagoditi potrebama bilo koje organizacije te ih provesti in-house U slučaju kada je članica Women in Adria zajednice vlasnik predmetne organizacije ili odgovorna osoba u organizaciji na čiju se incijativu organizira prilagođena in-house edukacija, omogućit će se popust na redovnu cijenu takve usluge. Po potrebi, takve in-house edukacije također je moguće kasnije nadograditi stručnom i/ili coaching podrškom prema pojedinim djelatnicima, a najveću korist isto će polučiti za osobe i timove vezane uz projekte i pothvate bilo kakvih organizacijskih promjena ili uvođenja novina.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte AMM CONSULTING:

E: [email protected]

M: +385 99 303 7033

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

luksuzna poslovna odjeća

Izvukle smo prijedloge za proljeće i ljeto luksuznih modnih brendova

Be your own boss odnosno budi sama svoja šefica, poručio je Hugo Boss u svojoj najnovijoj kolekciji. Reviju kojom je predstavljana...
- Advertisment -