Home Knjige Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće – knjiga
Akcija!

Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće – knjiga

150.00 Kn 70.00 Kn

Oko 90% poduzetnica koje imaju djecu rade od kuće, pa često govorimo da je kućni ured najveći inkubator ženskog poduzetništva. Rad od kuće omogućava željenu fleksibilnost. Besplatna dostava.

Kategorije: ,

Opis

Iskustva nam pokazuju da i kad im poslovanje naraste i pokaže se potreba za vanjskim uredom, poduzetnice ne odustaju u potpunosti od kućnih ureda i često kombiniraju rad u kućnom i vanjskom uredu.

U tome presudnu ulogu ima tehnologija koja nam danas zaista omogućuje da radimo od bilo kud, s bilo kim. Na jasan i razumljiv način objasnili smo vam alate koji će vam omogućiti da uvijek imate pristup svim dokumentima bez obzira gdje se nalazite te da ste maksimalno efikasni u radu i praćenju poslovanja.

Od samog početka poslovanja potrebno je postaviti dobru organizaciju i u tom slučaju će vaš biznis rasti bezbolno, u čemu nam je pomogla profesionalna organizatorica Kristina Brkić, a arhitektica Marija Sarušić je dala vrijedne savjete o smještaju i uređenju kućnog ureda.
Uz sve prednosti, rad od kuće ima i mnoge izazove te pravne specifičnosti.
Zbog toga su nam Danijela Iveljić i Božica Martinko dale tumačenja računovodstvene i regulative vezane za zaštitu na radu pomoću kojih ćete moći iskoristiti sve pogodnosti rada od kuće te biti sigurni da ne kršite zakon.

U knjizi je neizostavna i inspiracija kroz priče o poduzetnicama koje svoje biznise vode od kuće. Vidjet ćete da od kuće možete voditi i biznis s 50 zaposlenih, možete biti majka četvero djece i dojiti ih u pauzama….

Ova knjiga je priručnik za sve koji tek planiraju pokrenuti biznis od kuće, ali će biti od velike pomoći i onima koji već rade od kuće.

Svima će uz knjigu dobro doći i pristup u naš e-learning program Od ideje do biznisa koji će im pomoći izraditi ili poboljšati svoj poslovni plan.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pročitajte više